Minnaksurpriz aazime benim kız da çok hareketliydi 37+0 da kendini ite ite suyu patlattı sıfır sancı ve 1cm açılma ile doğuma gittim🥲
DeneyimliMom aazime kızım çok hareketliydi ve 37. Hafta doğdu ve özellikle 3 yaşına kadar acaba hiperaktif olabilirmi diye endişelendim. Şimdi 5 yaşında ve artık dinginleşti sakin :)
Tazegelin12 aazime Alakası yok bence oğlum çok hareketlıydı 42 de suni sancı falan alıp doğmayınca sezeryan oldum kızım da kaç kez hareketi yok diye acilden gittiğim bile oldu 38. Haftama doktor gün vermişti sezeryan için kendı sancımla açıl doğuma gittim
Mrvsmt2502 @“Ys35”#p37134753 hayır çok sakindi . İkinci kızım karnımda sakindi bi doğdu çok hareketli uyumuyor 😮💨
susaMom_ aazime Çok belirsiz cidden kızımda tek tük hareket olurdu 38+5te doğdu ama sağlam vuran iri bir bebek keseyi patlatırsa doğum başlayabilir
aazime susaMom_ yaa öyleymiş gerçekten kızım aşırı hareketliydi kesin erken gelir diyorduk hamileliğim boyunca ama 40.hafta bitti hala bekliyoruz :D
susaMom_ aazime Ay onun sebebini hiç bilmiyorum ama kesinlikle doğum şekline doğma kararı tamamen ona ait ondan eminim 😅