keyfimin-kahyasi-misin Sazenin erkekler yendidogan alırken kendinede almalı bence 🤣🤣🤣Üstümüze isiyorlar ya hani ahah
Sazenin keyfimin-kahyasi-misin alt açma yerinde yapıyorum park yatağın mahvoldu hep saatlerce onu temizledim 🤭
keyfimin-kahyasi-misin Sazenin 🤣🤣Yeni bile alirisn merak etme dkdk Ayda en aşağı 10 ıslak mendil kullaniliyo djd
keyfimin-kahyasi-misin Sazenin 🤣🤣ben Işık hızını keşfettim bez degistirirken 🤣🤣ama buyuyyjce geçti sjsn
keyfimin-kahyasi-misin Sazenin 🤣🤣ben Işık hızını keşfettim bez degistirirken 🤣🤣ama buyuyyjce geçti sjsn
keyfimin-kahyasi-misin Sazenin ya ben nerde denk gelirse orda yapiyodum 🤣Acil olursa altına bişey açmaya fırsat kalmiyodu falan
Sazenin keyfimin-kahyasi-misin ay bana da el çabukluğu lazım 😅 ama bazen öyle bi kaka oluyor ki temizlerken iki katı daha geliyor 🤭
Sazenin keyfimin-kahyasi-misin ilk günler kayınvalidem yapıyordu eğilemiyordum dikişlerden çok, iki koltuğuma da işettirdi bi de izliyor hiç bi pamuk tutayım bezi kapatayım yok 🫠
Sazenin keyfimin-kahyasi-misin bende sebamed kullanıyorum o ilk zamanki kızarıklık geçti ama tekrarlar diye korkup geçemiyorum ıslak mendile
keyfimin-kahyasi-misin Sazenin Neyle siliyosan yanında hazır beklesin Bide altina bişi serincede iyi oluyo ama hep Olmuyo sermek unutuluyo 🤣🤣
Bhgdf Bebekten bebeğe değişiyor kıyafet durumu ben kızımda 6 tane yeni doğan vardı toplamda hediye falanda gelmişti yeni doğan günlük değiştiriyordum yetiyordu kusma çiş olma sorunu olmuyordu
Sazenin keyfimin-kahyasi-misin yani şuan öyle bi şey teşhis konulmadı ilk günler yaramadı diye düşündüm
Sazenin keyfimin-kahyasi-misin genelde alt değiştirme yerinde yapıyorum park yatağın iyi oluyor, iyi ki özellikli almışım benim işimi çok kolaylaştırdı