myangelson Sazenin aynen bende dün ebebek e gidince biberon almak için onlardan da alayım dedim iyi oluyor 😅
keyfimin-kahyasi-misin Sazenin 🤣🤣Yeni bile alirisn merak etme dkdk Ayda en aşağı 10 ıslak mendil kullaniliyo djd
Happyka Sazenin benimde erkek olacak , kızlar da böyle sıkıntı yaşamadım hiç , kız kardeşim pamuk değil ağız silen mendil var ya onla kapatirdi onun için ayrı almıştı bende öyle yapacam 🤣🌹
Sazenin Happyka o da mantıklı ama yetişmez 😅 erkekler çok daha fena 🥲 bugün daha üzerime tazyikli kaka yaptı 😶🌫️
Happyka Sazenin evet hava soğuk kuruması zor oluyor, bende kışın kurutma makinesi almayı düşünüyorum artık
Happyka Sazenin unisex var 5 tane falan yine aldım dün ve demek yine almam gerekiyor, Mayıs’ta doğacak , sonra zaten yaz çit çitli zibinda büyür artık
Sazenin Talentedmom halt yemişler diyorum 11 takımı var dün yine aldım erkek bebek benim her bezde değişiyor nerdeyse, kusma da cabası
Talentedmom Sazenin ilk oğlumda 5 sene geçtiği için unuttum fazla almanın ne zararı olabilir zaten hep öyle diyorlar