EceQueen Kbrmsl hecelere önem veriyorum ah hecesi genelde acı haykırış içerir ve anlam olarak da ah etmek anlamını içeriyor. Bilinçaltına olunlu bir mesaj göndermiyor, özellikle ünlem olan sesler isimlerde dikkatli kullanılmalı bence ah vah yuh oh ay gibi…
Kbrmsl babyandmomy__ çok tesekkür ederim bende gönlü kalsın istemiyorum ama telaffuzu zor bir isim kime sölesek tuhaf karşılıyor aklım çok karıştı
Aleynasahin Kbrmsl merhaba canım doğumuma 3 hafta kadar kaldı erkek bebeğim olacak karan isminde kararlıydık hep bugün Ahlas ismini de 2. isim olarak koymaya karar verdik kim ne derse desin çok önemsemeyin derim eşinizin ve sizin kararınız bizim için de çok yorum yaptılar güzel değil tuhaf diye ama önemli olan eşinizin ve sizin kararınız siz koyacak olduktan sonra insanların ne yorum yaptiginin bence bir önemi yok alışırlar onlarda sonradan
Kbrmsl obli evet bende öyle düsünüyorum ama inada bindi illa kızın adına karışmıyorum sende buna karışma diye
Kbrmsl Yayalin giderek yaygınlaşıyomu acaba telaffuzu zor olduğu için istemiyorum ama alışıyorlarmi acaba
Talentedmom Kbrmsl ben oğlum olsaydı ya Asil ya da Ahlas koyacaktım isim koyarken anlamı çok önemli bence mesela babası kızımıza kendi koyacak isim istediği olsun diye karışmıyorum
Kbrmsl Talentedmom bende çok önem veriyorum isimlere anlamlarına ama telafuzufa zor olsun istemiyorm söylemekte zorlanirlarmi çok karıştırırlar mi acaba
Gylcu Kbrmsl bizim komşumuz ahlas koydu geçenlerde ama pek çok kişi beğenmediğini söyledi biraz kaba bir isim açıkçası söyleniş bakımından özellikle
Edafmo Kbrmsl oğluma hamileyim, eşime bayaaa baskı yaptım Ahlas ismi için ama olmadı maalesef.. Ben görür görmez vurulmuştum isme🥲
Kbrmsl Edafmo benim eşimde sizin gibi çok sevdi bu ismi asla vazgecmiyo bizdede ben istemiyorm tam tersi🥹
Edafmo Kbrmsl zaten iki çocuğunuz olacakmış Allah bağışlasın kızınıza da siz istediğiniz ismi koyıyormuşsunız bence eşinizin de içinde kalmasın
Bir-anne21 Kbrmsl ahlası bende ilk hamile kaldığımda düşünmüştüm annemde çok tuhaf telafuzu dedi 33 haftalık oldum eşimde bende Muhammet asil ismine karar verdik kızınla oğlunun ismini bence uyumlu koy asil asel Sefa Merve gibi gibi