Begonvil15 etkafa canimmmm sagl teşekkür ederim daha reglim bile gecikmedi haftaya kan vermek istiyorum elimde 2 test daha var onları yapadururum 😄
Tutar13 etkafa bendede bi belirti yok ogulasyonlarda koyulasmıyor bisey cıkmıcak bu ay tamazandan dolayı iyi degerlendiremedik sanırım
etkafa Kivircik01 hiç bi belirti yok test yapayım dedim hangi eczaneye sorsam Awox yok bende diğerlerini almadım
Kivircik01 etkafa Yemin ederim şimdi hastane dönüşü annemin ilaçlarını almak için bir eczaneye girdim olmayacağını o kadar eminim ki aux satıyor musunuz falan diye sordum biz ondan başkasını satmıyoruz abla dedi öyle aldım geldim yaptım negatif
Dilan-dag etkafa canım internetten sipariş ver istersen trendyoldan aldım ben awox markası hem daha uyguna geliyor
Tutar13 Kivircik01 ne kadar fiyatı prodoctorler cok pahalı gecen ay 350 ye aldım 1 tanesini awox nekadar
Cicekbahcesi12 etkafa bat 9 nisan. 28 martta yumurtlama gordum ovulasyon takibi yapiyorum. sadece o gunu ve ertesi gunu degerlendirdim catlamayi degerlendiremedim o yuzden pek umutlu degilim zaten belirtim de yok 😅 hepimiz icin hayirlisi olsun kizlar