etkafa @Tutar13 @Kivircik01 @Yazmelegi_ @Bglmmrn Kızlar bizim batlarımız aynı☺️İnşallh hepimiz bu ay pozitif görürüz 💖 Bizimle aynı tarihte olanları bekliyoruz 🥰 Hakkımızda hayırlısı olsn 🌸💟 Test yapan yada belirtisi olan var mı ???🫣
Irmak-annesiii18 etkafa benimde bat 7-8 bu ay ovulasyon denemedim adet bitiminden sonra 2 günde bir değerlendirdim hayırlısı inşallah hamileyizdir
Yazmelegi_ etkafa testi hafta sonu yapmayı düşünüyorum ama belirtiler var Bulantı Hafif kusma Koku hassasiyeti Göğüste yanma ağrı kaşıntı gibi 🥹
etkafa Irmak-annesiii18 bende denemedim canım hatta ben yumurtlama falan da takip etmiyorum İnşallh pozitiftir 🌸
Begonvil15 Kizlarrr bat 6 7 8 Nisan gibi bekliyordum. Şubatta düşük yaptım bu arada. Bugün 3 tane ayrı test yaptım veeeee 3üde farklı en alttaki mor kapaklı awox bu arada . Rabbim isteyip hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 😍🥲💖
Begonvil15 etkafa canimmmm sagl teşekkür ederim daha reglim bile gecikmedi haftaya kan vermek istiyorum elimde 2 test daha var onları yapadururum 😄
Irmak-annesiii18 etkafa benimde hiç belirtim yok sadece dokununca gögüslerim acıyor o kadar ilk hamileliğimde de hiç belirtim yoktu
Tutar13 etkafa bendede bi belirti yok ogulasyonlarda koyulasmıyor bisey cıkmıcak bu ay tamazandan dolayı iyi degerlendiremedik sanırım