etkafa Tutar13 valla iyi yapmışsın kuzum bende öyle düşündüm her ay aşmakla uğraşmayım diye uğraşıyorum 5 li aldım sende mi beşli aldın
Tutar13 etkafa 5li aldım kusum evet pazar sabah yaparım hemen belli olur zaten olumlu yada olumsuz diye.
etkafa Tutar13 benim buna pek ümidim yok ramazandan dolayı ama insan yine de umutlanıyor 🥺🥺eğer olmazsa bu ay baya degerlendrcem o yüzden testi 5 li aldım inaşşlh gerek kalmaz
BuketKrnn etkafa etkafa predictor test yaptım herhangi bir şey çıkmadı ayın 10’unda tekrar yapayım bari 🤦🏼♀️
1202 diesa_6 🤦♀️ay ben bu ay cok qaripim dunden beri sag gogsume sizi giriyi aciyi ama meme ucu degil genel olarak gogsum catlamadan 4,5gun sonra bawladi cok erken daha ama anlamadm🤦♀️
1202 etkafa belirtisiz gebelik ogrenen cok canim 4gebeligim oldu sadece ilkinde alt karnimda sanci vardi oyle ogrendim kalanlarda hic bi belirtim olmadi
Aysenur_6101 Diyorum ki belki şaşırtır beni hep bekledim de ne oldu 😀😀 artık hastaneye gidip test vermeye utanıyorum belli vardır kaset testte çıkmıyordur diye diye her ay 2 ker filan test verdim adet olana kadar 😀😀😀😀
etkafa Aysenur_6101 bende sırf öyle olmasın diye hep gecikme bekliyorum tabi gecikme olmadan hasta oluyorum 🤣🤣🤣
1202 Aysenur_6101 ben her ay 5 6 tane test aliyorum artik eczaneye gitmeye utaniyorum hepsi tanir oldu artik beni🤣🤦♀️
1202 etkafa 🤣bilmem ki bakalim bir kac gun daha beklicem sanirim 🤔belkide regl yaklawtigi icinde ola bilirmi ki ya