etkafa Sevgiiss yok kuzum yapmadım daha Awox sipariş ettim hafta sonu elimde olur galiba 5li olandan söyledim diğerlerine güvenim yok
Sevgiiss etkafa bence de laboquick ve Awox tan şaşmamak lazım. Bende yeniden sipariş 10 laboquick 5 Awox deliyim galiba 🤣🤣
etkafa Sevgiiss gerçekten öyle digwrleine güven olmaz ben de sipariş verdim bakalım İnşallh pozitif görürüm bu ay
Yenigelmedimgerigeldim etkafa bende bir tane çubuk test var acaba başka mi alsam daha erken ama anca gelir
etkafa Yenigelmedimgerigeldim alacaksan awoxdan şaşma canım digerleine güven olmuyor bende sipariş ettim
etkafa Yenigelmedimgerigeldim ben 6-7 eczane aradım sadece bi tanesinde vardı ama fiyatı pahalıydı bende netten 140 tl ye 5 li sipariş ettim
Yazmelegi_ etkafa evet awox verdim satıcı ile görüştüm ankaradan gelcekmis cumartesi elinde olur dedi
Yazmelegi_ etkafa olabilir bi an önce hafta sonu olsun istiyorum inşallah ikimizde hayırlı haberlerle gelelim hatta isteyen tüm anne hayırlı haberler alsin
etkafa Tutar13 valla iyi yapmışsın kuzum bende öyle düşündüm her ay aşmakla uğraşmayım diye uğraşıyorum 5 li aldım sende mi beşli aldın