babygirl02 ozge1001 gerçekten kimse anlamıyor bu duyguyu yaşayan bilir bana da hep diyolar stres yapma olur diye ama ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir içim hep buruk amin inşallah canım ikinci aşılamam tutar Allah’ın izniyle 🤲🏻🥲
Akseec babygirl02 normalde 4’ün de verecektim tatil olduğu için 7 sine kaldı 7 sine kadar bekleyip negatifse de aynı zamanda doktorla tüp bebek planı yapacağız canım
arven000 ozge1001 canım. Şöyle düşün gecikmedi? Gecikseydi test yapsaydın ne olcaktı ki boşuna zaman kaybı. Şimdi yeni bir ay yeni umutlar öyle düşün. Dünyaya gelecek her canın bir vakti var ne yaparsak yapalım
arven000 ozge1001 evet.. olucak inanıyorum hepimiz burada hastane çantası,bebiş odası konuşucaz inanıyorum 🫶♥️
ozge1001 babygirl02 tutar canım tutar kaç ay ara verip tutanlar var pozitif düşünelim hep başka yolumuz yok
babygirl02 ozge1001 inşallah dediğin gibi olur canım o kadar olumsuz sonuç aldım ki pozitif düşünemiyorum
ozge1001 babygirl02 bende aynı canım ama beklemekten başka çaremiz yok olumlu düşünüp zamnını bekleyelim ❤️