Begonvil15 Kızlar bata 4 5 gün var markalari da yazdım sizce? 🥲 Bulunduğum yerdeki eczaneleri arayıp awox test soracağım varsa alacağım ya da şu markayı al dediğiniz var mı bir şey
efeduru Begonvil15 hamilesin canım kan ver bence olmasaydı iki testte de bu kadar belirgin çıkmazdı 🩷
Beyazem- Begonvil15 bende first test ile yaptım ikk 2 tane ikiside doğru sonuç verdi bu ay ama geçen ay kuruma çizgisi givi siliklik çıkardı yanlış sonuç gösterdi en iyisi predictor al canım
Serife5712 Begonvil15 başka test yapmana gerek yokki canım çift çizgi çıkmış ikisinde de şuan yapmam gereken kan vermek 🌸
Begonvil15 Gul1402 ay gerçekten mi hiç başıma yalancı pozitif durumu gelmemişti ya öyleyse diye endiselendim sizden bunu duymak iyi geldi 😍
Begonvil15 efeduru başıma hiç yalanci pozitif durumu gelmedi ama burda çok okudum endişelendim açıkçası sağolun varolun 😍
Mehtap_00 Hayırlı olsun bende silik öğrenmiştim ama kan takibi yaptırmalısın düzenli artışa bakılması gerekiyor
Begonvil15 Beyazem- bir eczaneleri aricam canım hangisi var öğreneyim varsa awox veya prodictor alayım o zaman
Gul1402 Begonvil15 kuzum benim başıma da yalancı pozitif gelmedi 3 test yapmıştım üçü de silikti ve hamileydim zaten teki first markayı. Hatta ben öğrendiğimde sizinkinden de silikti sizin kan 200 civarı çıkabilir
Begonvil15 Kızlar bir de awox test yaptım… Ay Rabbim isteyip de hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 😍🥲💖
Begonvil15 Mtluannisss Allah razı olsun daha reglim bile gecikmedi haftaya vereyim diyorum arkadaşım ❤️🥰
Mtluannisss Begonvil15 yaaa o zaman evet daha varmış gerçi dediğin gibi yap sonra sürekli kan takibi yapıcaksın oda stres acele etme boşver 🫠🫠😻
Begonvil15 Mtluannisss aynen en azından bu hafta böyle geçsin stres olmak istemiyorum elimde 2 tane daha test var onları yaparım bir kaç gün içinde yeter kan vernee kadar 😄🥰
Begonvil15 deniz_45 Ay inşallah zamanı gelince o da olur 😄 Şubat’ta düşüğüm olmuştu istiyordum ya çok şükür Rabbim nasip etti erken strese girmek istemiyorum ondan en azından regl günüm geçsin öyle kan verme dusuncesindeyim