Yasanur inanirmisin hicbisey hisetmiyorum. Hatta bazen unutuyorum hamile oldugumu. Benim hayatim cok zor. Yurtdisindayim. Ailemden uzakta. Esimde burda sehirdisinda calisiyor ayin yarisini. Onun icin hersey benim uzerime dusuyor cogu zaman. Allahin gucune gitmesin istemiyorum bazen.bilmiyorum belki hormonlardan. Şu aralar hastayım. Üstüne kolumda sinir sıkışması yaşadım kaç haftadır.öldüm ağrıdan günlerdir. Büyük kızım hasta.kucukle evde sürekli .oyalamakdan yoruldum.hic halim yok iş yapamiyorum.dinlenemiyorum çocuklardan. Herşey üst üste geliyor. Herşeyden soğudum . Hayat hiç güzel değil. Kendime zaman ayiramiyorum. Bunlarda beni mutsuzluğa surukluyor. Tamam evliyim çocuklarım eşim var çok şükür. Ama bazi şeyler benim moralimi bozuyor . Yetemiyorum hicbiseye. Ben napicam. Annemde diyor sana lazimmiydi bu yaşta.zaten çocuklara çok fazla sinirleniyorum. Sağolsunlar hiç uslu değiller. Üstüme üstüme geliyor herşey. Ben tekim.kucucuk güçsüz his ediyorum. Desteğim yok. Memlekete istiyorum gitmek. Biraz kafa dağınıklığı iyi gəlirdi.ama bu sene burdayiz.seneye gidicez. Çok bunaldım ben. Bazen içimden diyorum belki de günah. kalbi dursun aldirayim.kaldiramiyorum. hormonlar beni mahvetti.dogru düşünemiyorum hiç biseyi. Bana birinin Desteği önemli .çok yalnizim