AdaKaranfili canım bu kadat sacma sey olabılır mı birlesme sırasında sperm ve yumurta buluştugu anda zaten cinsiyet belirlenıyor cunku x mi y mi yuöurtaya ulastıgı o anda belli olan birsey.Bir kadın 28-30 gunde bir adet oluyorsa adetten sonra bir sonrakı adet tarıhıne göre normal sartlarda 1 kez yumurtlar ve ertesı gunde catlat normal sartlarda o yumuetlama donemı genelde 14. Gundur poliskistik olanlar gec yumurtlayanlar benım gibi yuöurta tembellıgı olablar ovulasyon testıyle takıp eder ben 16.-17. Gunler yumurtlarım genelde ve 18. Gün çatlar testlerden yumurtlamayı ve catlmaayı gorebılıyorum.bazılarıda gec catlama olur.sımdı gelelım senın durumuna hamıleysen demmkkı yumurta ve sperm bılusmus yanı zaten o anda cinsiywt belli biizim konustugum kız ve erkek muhabbeti ise olasılık yani ben sana mesela sunu anlatayıyım.Sımdı benım bir oglum var ben kız istiyorum adet tarıhınden sayarsak ovulastonla takıp ettıgımde ben 17. Gun yumurtluyorum.5 ay botunca 14.-15.16. Gunu degerlendırdım bilerek yumurtlama ve catlama gunu yapmadım spermler canlı kaldıgı ıcın y kromozumu gitsin x agırdan gelsın ve dollensın diye ama olmadı.Doktorda dedıkı belkı esının sperm kalıtesi belkı senın rahmınden dolayı herkeste erken olacak diye sart yok yani 17. Gune kadar ulasacak sperm hızı kalıtesınden dolayı yada senden dolayı kalmıyor olabılır dedi.Bende 5-6 aydır 2. Cocugu denıyordum canım cık sıkıldı mart ayında tam 17.gun denedım ve hamıleyim.Belırtılerımde yine ılkundekı gbi kısacası bence bu tamamen benım fıkrım yumurtalam tarıhınden once sperm kalırsa kız yumurylama gunu ve sonrası ekrkr olasılık artıyor bınu bircok doktor soylıyor tabı esının spermlerının x ve y dagılımınıds onemlı.Senın öevzuna donecek olursak eger o tarıh yumurtlaam ve catlmaysa zaten erkek olma ıhtımalı yuksek birde nusan ayına gecti ne demek o anda zaten cunsıtet bellı