Mrv342 Samimiyetşe paylaştığınız her bir cümle için çok teşekkür ederim . Gerçekten o kadar iyi geldi ki bunları duymak bi nebze rahatladım .. bendeki sorun aslında şuydu amh düşüklüğü yüzünden profesöre gidiyorum, ve 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım doğal yolla . 2,5 ay sonra düştü . Kürtaj oldum 3 ay sonra bi daha hamile kaldım şimdi yine aynı sürece girmekten korkuyorum, ama korkunun ecele faydası yok onu da biliyorum. Bi an evvel olmalı olacaksa diyorum her geçen sene ay ya da gün düşen bir hormon olduğu için . Ama Rabbimin hikmetinden sual olmaz veren de O alan da O . Bizler ya sabrederiz ya da şükrederiz … biraz kendimi rahat bırakıp sürece teslim olmam lazım yaşamam gereken bir sınavsa bu elbet yaşayacağım. Rabbim her zaman beterinden korusun dediğiniz gibi kucağıma almadım kokusunu almadım daha çok küçükken kaybettim bebeğimi de . Rabbimden herkes için sağlık sıhhat diliyorum inşAllah bu dünyadada ahirettede daima güzelliklerle karşılaşırız 🤍
Zananur Rabbim sağlıkla em güzel zamanda kavuşmayı nasip etsin hayırlı uzun ömürler dilerim size de bebişinize de 😍