farah3 deletedmom43191 ilkde hastanede annem durdu sonra bigun kaynanam bigun annem bayadaa dikisim vardı ama topladm.ikincide istemem heralde Allah muhtaç etmesin insan olan kalır yada yemek gönderir
Mmirel Fi557 bence hiç gözün korkmasın biz kadınlar herşeyi yapabiliriz sadece eşinden çok destek al bu süreçte işe gider yorulur her şeyi yapıyım diye düşünme mutlu ve sağlıklı annne mutlu sağlıklı bir bebek 😇
Sevinc44 Fi557 aynı durumdayım, ilk gebeliğim. Yurt dışında yaşıyorum, vize probleminden gelemiyorlar maalesef. Eşimle tekim. Hiç kimse yok. Benim de gözüm çok korkuyor yalan değil 😔
Embu Fi557 bence korkma benimde ikinci doğumum yanım da kalabilecek yakınlarım olmasına rağmen eşim kalsın istiyorum ilk doğumda benle sadece eşim ilgilendi bebekle ilgilenemedi fazla ama o zamn tecrübesiz di şimdi tecrübe kazandı bebege de bakabilir diye eşimle kalacağım bence böylesi daha iyi hiç korkmayın zaten eşiniz kalıyorsa özel hastane de yapacaksınız demek ki hemşireler de yardımcı oluyor zaten içiniz rahat olsun hamilelik zor bi süreç bunu kafanıza takmayın bebeğinizle büyüyen ailenizin mutlu kalın inşallah 🌸🌸
keyfimin-kahyasi-misin Niye yapamayasiniz ? Bu çocuk ikinizin ortak kararı değil mi . İlkine bakiyorlarsa yeter
Ayse0575 Fi557 tek başına olmak daha kolay ya başın kalabalık olunca gerçekten daha zor. Biri olacaksada sizi yormayacak biri olması lazım. Benim annem geldi çok yardımcı olamadı rahatsız biraz beni o kadar zorladı ki mesela
m_mervee Fi557 bende merak ediyorum bunu sancım gelene kadar kimseye haber vermek istemiyorum çünkü annemin de kaynanamın da eline bakanlar var en kısa sürede kalıcak şekilde gelecekler bende doğum sonrası için daha faydalı olurlar diye düşünüyorum..memlekete gidecektim doğuma bu sefer de evimden çok uzun süre ayrı kalıcam doktorumdan çok memnunum bırakmak istemiyorum..hastane de gece yatış önemli şuan benim için arkadaşım var ama onunda çocuğu var hastane de kalsın istemem eşim evde oğluma baksın istiyorum hastanede oğlum rahat etmez nasıl yaparım bilmiyorum
Sevinc44 m_mervee inşallah tek isteğim bu zaten. Zaman yaklaştıkça kavuşma heyecanı artıyor ama ister istemez stres de artıyor.
NNewbabyy Fi557 Benimde ikinci gebeliğim kimseyi istemiyorum kızıma baksinlar yeter, ben eşim dışında kimseyi istemiyorum artık kim gelir kim gelmez bilmiyorum
m_mervee Sevinc44 eşin destekçisiyse sana yeter zaten akışına bırak doğumu kolaylaştırmak için uğraş 🙂 ilk çocuk olduğu için şanslısın sorumluluğu sana ait bakmak zorunda olduğun ikinci bir çocuk yok öyle düşün 🙂
pol34 Fi557 ben yalnızdım ilk doğumum pandeminin göbeğiydi tam. Odaya çıkınca sadece refakatçiye izin verdiler. Doğum şeklinize falan da bağlı ben zorlanmadım
rosatue Fi557 Benim de ikinci doğumum. Kızımı yalnızca anneme emanet edebilirim. Onun hastanede olup negatif etkilenmesini istemiyorum. Hastanede yalnızca eşimle olacağım. Bence böylesi huzurlu 😊