Gizemburcuu 2iz-Annesi Allah yardımcınız olsun sizin işiniz bizden de zor. Ama bir anda üç evlat ohh daha ne olsun 💐💃🏼💃🏼💃🏼
Merloza Meltem2910 Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün 🌺 nasıl geçti doğum? Cumartesi günü için gün verdi bana doktorum, paniğe kapıldım gün verince aniden :(
gzm_42 Meltem2910 kaç aylık oldular canım maşaallah güle güle büyütün sağlıklı bir şekilde inşaallah 🥰
Meltem2910 Merloza çok şükür güzel geçti bir sıkıntı olmadı sadece sezeryandan sonra bol bol yürümenizi öneririm ilk yürüyüş biraz zor oluyor ama bebekleriniz için dik durmak zorunda olunca oda koymuyor çok☺️
Kbrmsl ozgeserin anladım çok geçmiş olsun gebelikte işte olmayan şeylerde oluyo malesef birsürü sey cikiyo
ozgeserin Kbrmsl kesinlikle katılıyorum ama benimm normalde de düşük şekerim vardı genetikte var şeker. Bi önceki gebelikte çıktı gebelik şekeri ondan dolayı insilün başladı doktor. O yüzden şeker yüklemesi mutlaka yapılmalı bence
Merloza Meltem2910 çok sevindim güzel geçmesine🌺 zaten iki bebek beni bekliyor olacak diye geriliyorum, onlara yetişebilecek miyim falan.
Zahidedrn merveasd bende bunun için dua ediyorum birde cimere de talep oluşturdum. Biraz dikkat çekmemiz gerekiyor bu konuya
Ahsnzhr T-B-H bana en yakını ararken sizi buldum 11+1 benimde. Allah kolaylık versin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲