Bernass Meltem2910 29 hafta erken doğum riski bolca ağrı ve sancı heran olabilir telaşı sezaryen dogum korkusu bunlarla yuvarlanıp gidiyor🤣
Ttugbablgn-77 Meltem2910 20. Haftamdayım sanki yarın doğuma gideceğim onkadar ağır hissediyorum kendimi ilk gebeliğimde doğuma giderkn bu kadar ağır hissetmiyordum
Perali Meltem2910 35 haftalığım ama doktorum değişti geçen hafta yeni doktor bebekler geriden geliyo 31 32 haftayla uyumlu dedi bu durum doğumu nasıl etkiliycek bilmiyorum
Cans__ Bernass sancınız mı var bende de dünden beri gazım var gibi sancıyla gazı nasıl ayıracağız bende 19 haftalık ikizlere gebeyim
Gizemburcuu 30+6 artık baya zorlanmaya başladım.12 kg aldım. Biri kız biri erkek. Yarın kontrol var bakalım ne durumda minnoşlarım ❤️💐
Meltem2910 Gizemburcuu yaa sağlıcakla zamanında alın insallah kucağınıza bizde 36+2 olduk ama bitik durumdayım🥹
Cans__ Gizemburcuu ayy ne güzel benimde öyle biri kız biri erkek 19 hafta 🥰 isimleri ne olacak belli mi
Gizemburcuu Meltem2910 Amin inşallah hepimiz için. Allah kolaylık versin size de maşallah ilerlemiş baya 🥰
Merloza Meltem2910 doktor gün verdi mi doğum için? Bizde 36+1 olduk, bugün kontrol var. Gün isticem dayanamıyorum artık 😕
h_h_momss 27+2 çift yumurta ikizi benimkilerde , çalışan anneler 30. Haftada ayrılmayı düşünüyor musunuz,ben 30 da doğum iznine ayrılacağım gibi
SenaAtis h_h_momss ik uzmanıyım maalesef ikiz gebeliklerde uzatma şansınız yok. 30. Haftada izne çıkmak zorundasınız
ozgeserin h_h_momss ben başından beri zaten hep raporluydum hiç çalışmadım doktorum izin vermedi riskli olur diye bide serklajım var benim.
Ttugbablgn-77 Meltem2910 şimdiden böyleyse zaten ben son haftaları düşünemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Meltem2910 bnnryksl bizdede aynı durum artık doğumu bekliyoruz vaktinde sağlıcakla alalım kucaklarımıza 🙏☺️
twn_babymom Perali merhaba sağlıcakla kucağınıza alın bebişlerinizi benim içinde doktorlar öyle demişti bi kaç defa Perinatoloji uzmanına gittik 3 hafta geriden geliyordu çok şükür 35+2 de doğum yaptım bebeklerimin bir tanesi sadece 8 gün küvözde kaldı hiçbir problem yaşamadık çok şükür sizde kafanıza takmayın ikizlerde geriden gelme olayı çok normal ben çok tedirgindim.. sağlıkla gelsinler inşallah