Minnaksurpriz [silindi] hiç bilmiyorum bir de şehrin en iyi doktorlarından biri🤷🏼♀️ kendisine söyledim aa öyle mi o zaman başka marka kullanabilirsin dedi ama hala aynı markayı veriyor diğer hastalarına
Minnakpopus Minnaksurpriz bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle ben çok memnunum halada kullanıyorum bütün vitaminlerim ocean zaten en azından içeriği temiz kafam rahat
Minnaksurpriz Minnakpopus evet içeriği temiz kızım bebekken de bütün vitaminleri ocean marka kullanıyordum☺️
Kbrrr002 Minnaksurpriz Minnaksurpriz Her doktorun anlastigi ilaç firması var ben ilk folidevit şu an sedeya kullanıyorum
Minnakpopus ulkuverim ben bundan 5-6 sene önce kullanmıştım ancak şuanda doktorlar önermiyor yani içindeki folik asit yüklemesi çok fazlaymış bi araştırın bence
Burcg Minnaksurpriz 12 haftaya kadar vifolic kullanıyordum.12 haftadan itibaren değiştirdi pregnomarin verdi doktor bunda da folik asit var yine .
nisaaot Minnaksurpriz gebelik öncesi proceive f kullandım sonrasında onu bıraktım folidoce kullandım 12 haftadan sonra da ocean mummy kullanmaya başladım.