Minnaksurpriz Elimdeki folik asit bitmek üzere, içinde titanyum dioksit olduğu için başka markaya geçmek istiyorum içeriği temiz olarak önerebileceğiniz folik asit var mı?
monica50 Minnaksurpriz şimdiye kadar elenatal1 ve elenatal2 kullandım şimdi bitince ocean mummy aldım
Minnaksurpriz monica50 ocean mummy 2.trimesterdan sonra kullanılıyor sanırım. Benim 8.hafta yeni bitti henüz
Minnakpopus Minnaksurpriz 9.haftamda folikasitim bitiyordu doktorum tekrar bi folik asit almama gerek olmadığı donanımlı bir multivitamin ile devam edebileceğimi onun içerisindeki folik asitin yeterli olacağını söylemişti o zamandan beri ocean mummy kullanıyorum
dunnobeck Hamile kalmadan 3 ay önce folidays’e başlamıştım, ilk trimesterda da onu kullandım. İçeriğinin iyi olduğuna inanıyorum, doktorum da onu önermişti
XBurcuburcu Minnaksurpriz En temiz içerik olarak gebeliğimde 14. Haftaya kadar kullandığım New life folifor duo öneririm. Hem direkt etkileşim hem folik asitin aktif fotmu olma açısından güzel. 👍kutusunun arkasında içindekiler kısmından kontrol edebilirsin
Minnaksurpriz [silindi] folbiotic önermişti doktorum ama içinde titanyum dioksit var. 2023 yılında Türkiye de bu maddenin kullanımı yasaklandı
Minnakpopus Minnaksurpriz bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle ben çok memnunum halada kullanıyorum bütün vitaminlerim ocean zaten en azından içeriği temiz kafam rahat