staRmama Turuncukadin 24-36 haftalar arası var 32. Haftada video var doktorun verdiğine hiç benzemiyor o videodan ben kırpıp almıştım ss oğlum doğdu aynısıııı 😍 resmen içime doğmuş ss almışım o kısmı 😂💗
Pinnar7 Smyye1B 28 haftada o kadar belli oluyor mu? Haftaya 28 haftalığız ve doktor kontrolümüz var heyecanlandım 🤩
Smyye1B Pinnar7 Ben oğlumu en net o haftada görmüştüm yüzünü tam göstermişti ileriki zamanlarda alan daraldigi için yüzünün yarısı vardı hep ☺️ Buldum yaptığım kolajı 🥰😍
Turuncukadin staRmama maşallah ya 🧿🥹🥹 benimki nasıl olacak çok merak ediyorum 32+1 tam olarak şu anda
Turuncukadin Smyye1B ayyy resmen aynısı😅😅🧿 benimki asla böyle göstermedi ya yüzünü. Karnıma gömülmüş duruyordu öyle zorla bakabildik biraz
Smyye1B Turuncukadin Bu oğlum kendini gostermeye bayilirdi doğana kadar heryerini gördük 😅 ama 2.ci bebeğim kendini saklaya saklaya bir hal oluyor ikili test yaptırdık aman Allahım sabah 8den öğlen 1e kadar sürdü yüzünü gözünü kapatmaktan 😅
Turuncukadin staRmama bugün gördüm yüzünü ilk kez ama yarım😅 yüzünü karnıma gömdüğü için asla dönmedi
staRmama Turuncukadin yaaa 😍benim oğlum da öyle yatıyordu doktor zorla kaldırıyordu ordan hahahah anılarım canlandı ne güzel heyecanlardı 🥹
Turuncukadin staRmama bizim doktor yapamadı onu😅😅 kafasını gömmüş duruyordu mecbur biraz tepeden yarım gördük. Baş aşağı duruyor zaten kuytuda gibi şapşik😅🧿
Gamzecebecii Turuncukadin inanki benziyor ben çok anlamıyordum ama 21+3 deki halinin aynısını doğurdum 😂😂😂