Turuncukadin Kızlar bebişleriniz bu ultrason fotoğraflarına benzer şekilde mi doğdular çok merak ediyorum ilk gebeliğim bu gördüğüm bebişe çok benzeyecek mi doğduğunda😅🤭
Smyye1B Turuncukadin Birebir aynısı doğdu ilk bebeğim o dudakları burnu felan çok çok güzeldi kolaj yapmıştım doğduktan sonraki hali ve 28 haftadaki haliyle ☺️
babyiscoming_ Turuncukadin benim oğlum hiç göstermedi hep kaçtı ultrasondan doktorlar bile şaşırıyordu bu kadar göstermeyen bebek olur mu diye. Meğer güzelliğini saklamış dünya güzeli doğdu maşallah🥰
Turuncukadin Busranur_mnts yaaa🥹 maşallah ben de bugün gördüm ilk kez çok farklı bir şeymiş aynısı olur mu acaba diye düşünmekten nabzım yükseliyor😂🤭
Turuncukadin Smyye1B yaa🥹 bugün gördüm ilk kez çok heyecanlıydı 32 haftalık tam göstermedi yüzünü ama en azından birazını gördük çok merak ediyorum🥹🥰🥰
Pinnar7 Smyye1B 28 haftada o kadar belli oluyor mu? Haftaya 28 haftalığız ve doktor kontrolümüz var heyecanlandım 🤩
Turuncukadin babyiscoming_ yaaa Allah bağışlasın 🥰🥹 bakalım benim kızım da göründüğü gibi doğacak mi. Çok heyecanlı bir andı gerçekten çok merak ediyorum
Miniminia Yanaklı görünüyordu, eli hep başında uyuyor görüyorduk, birebir aynısı oldu. Uyuma şeklini de izledik aylarca eli başında, ultrasonun aynısı 😍🥰