Sevinc44 Gulcan355 benim daha 23 Nisanda :/ sen benden önce gitmiş olacaksın, sen de haber verirsen sevinirim
Gulcan355 Sevinc44 anladım muhakkak haber veririm sana ben, insallah kötü bir şey değildir insan korkuyor ya
Gulcan355 Sevinc44 ben gittim bügün doktor kendisi de pek anlamadı bulaşıcı ola bilir dedi beni hastaneye sevk etti randevu aldım gidicem 23 nisanda haber veriyim dedim
Sevinc44 Gulcan355 aaa yazacaktım ben de size bugün aklıma gelmişti. Benim de randevu daha 23 nisanda henüz soramadım. Çok geçmiş olsun şimdiden
Gulcan355 Sevinc44 ayni gün randevümüz var ozaman, ya doktor pek emin olamadigi için klinike yönlendirdi
Demem Gulcan355 bende de oldu ilk gebelikte minik bir parça doktor sonrasında lazer ile yakalım dedi ama istemedim. Duruyor zararsız.
Gulcan355 Demem anladım değişiklik olmadı demi genelde diyorlar büyüme farklılık olunca iyi değil diye
Gulcan355 Demem anladım bende 3-4 tane çıktı geçen bakiyim dedim tırnaklarım arasında kaldı koptu kanadı eski haline döndü kadın doktoruma gösterdim yok dedi hersey olması gerektiği gibi ama cildiye baksın yinede dedi