Gulcan355 Selam kızlar hamile olduğum günden beri göğüsümün kenarlarında böyle et parçası çıkmış normal mi sizce ?
ben_sevmia Gulcan355 et ben mi çnkü bndede küçük küçük et ben çıktı bir orada değil vücudumda çoğu yerde
Aleymercimek Gulcan355 cok ilginc ki ben de farkettim kucuk kucuk kahverengi et beni tarzinda cikmis mems ucu etrafinda daha once kesinlikle yoktu ki zar zor farkettim cok da belirgin degil ama nedenini bilmiyorum
Gulcan355 ben_sevmia bende göğüsümün kenarında ve bogazımda da cikti küçük kahve rengi et parçası anlam veremedim
iremmakk Bende de çıktı 2-3 tane aynı şekilde bir tanesi kendi kendine düştü diğerleri duruyor bir sıkıntı yapmadı
iremmakk Gulcan355 bende başta korkmuştum internetten araştırdım her an ölebilirmişim 😄😄 valla hiçbişey olmadı boşuna korkma
Gulcan355 iremmakk hahaha gerçekten mi internete zaten tonca şeyler yazıyor ben ama cildiyeye giderim gelecek hafta bir gösteriyim kadın doktorum önemli bir şey değil dedi bilemedim
Gulcan355 Aleymercimek bende de yoktu birden gelince merak ediyorum et parçası bene benziyor ama değil hamilelikle mi alakalı acaba
Minyonannecik Gulcan355 valla bende meme de etrafında baya baya açık kahverengi ben oluştu hamilelikte birdenbire çıktı hemde hormonal galiba
Sevinc44 Gulcan355 ya et beni gibi bendeki bulaşıcı olduğunu düşünmüyorum. Bu randevumda doktoruma soracağım