Tazeanne1402 xLucy bende 21mart gitmiştim benim kese daha küçük doktor hatta dedi bu bebek 15 20 günlük😂
xLucy Tazeanne1402 kontrole gittim , bebişi karından gördük kalp atımını dinledik çok şükür teyzesi 🙏🏻 yarım cm olmuş 🥹😂
Tazeanne1402 xLucy ya canım kusura bakma benim ilk gebelik bu sayfayı da birisi önerdi buraya girmeyi unutuyorum 😂daha yeniyim burda😉😂ama haberleselim böyle🥰 pazartesi mutlaka haber verecem sana canım💜🦋🥰🌼
Tazeanne1402 xLucy cok şükür 7 haftalık olduk canım kese FLN belirgin çok şükür Rabbime fotoğraf ekleyemiyorum yoksa atardim
xLucy Tazeanne1402 oh çok sevindim , benim de kontrol randevum vardı bugün bir ay sonra gel dedi nasıl sabredicem bilmiyorum 😊
Tazeanne1402 xLucy bende iki gün önce gittim canım 20gun sonra gel dedi bende heycanliyim bugün ne dedi doktor sana
xLucy Tazeanne1402 bir sıkıntı yok dedi çok şükür 🙏🏻 fetal dna yı anlattı 10+4 ile 11 arasında kan vermiş ol dedi 4 hafta sonra da gel dedi 😊
Tazeanne1402 xLucy fetal DNA ne oluyo bana bişey yapmiyo bu doktor hamilelik kanı bile almadı canım sikiliyo