Sinemtsn Denizcan 18 +3 gayet iyiyiz cinsiyet öğrenmedik ama sol kaburgam çok ağrıyor uyuyamıyorum böyle bişey yaşayan var mı
Simbad Denizcan bende bisiler hissediyorm ama ne oldgnu bilmiyorm doktor hickirik olabilr dedi henuz erkenmis hissetmek icin😄
Aslannnn benoanne en son 16+2 te gittim ben 141 gr di o zaman boyunu söylemedi ama yanılmıyorsam ultrason kağıdında 15 cm yaziyor galiba ☺ Seninkine ne dediler ki canim ??
benoanne Aslannnn 17+2de gitmiştim 172 gram dedi biraz düşük buldu boyu 17 cm di.Kafama takıldı tabi biraz. Şimdi bebeğe kilo yapan şeylere yüklenmiş durumdayım 😊
Aslannnn benoanne bence normal canim bariz bi fark yok endişelenme hergun muz ye bide pekmezi bol tüket ☺ Bu arada sen alışverişe başladın mi herkes yavastan başla sonra maddi acidan cok zorlanirsin diyo ama bilemedim ki
benoanne Aslannnn evet evet şimdi muz çok yiyorum aslında hiç iştahım yoktu şimdiye kadar pek bisey yiyemedim ama ben kilo almışım nasıl olduysa 😂 alış-veriş olarak kıyafet aldım bir kaç parça sadece beşik ve bebek arabasını araştırıyorum kullanışlı ve uzun ömürlü olması adına😊 başka diğer şeylere henüz girmedim. Sende nasıl 😊
Aslannnn AytenDS kac haftaliksin canim ? Yani şöyle düşünürsek bebek arabasi puset ana kucağı baybi nest Beşik bunlarin hepsini son aya birakirsak gercekten baya zor olacak zaten ne azindan ufak ufak görüp almak bana da mantıklı geliyor
Aslannnn benoanne beşiği dogumdan sonrada alabilirim ben çünkü doğumu annemlerede Gaziantepte yapicam Antalyadayim ben . Orada besik kullanamicam onun icin en son beşik ☺ puset ve bebek arabasi bide ana kucağı arastiriyirum bende en azindan antepte ya baybi nestte yada ana kucaginda yatar . Bide puset örtüsü kapi süsü gibi böyle isme özel şeyler yaptirmak istiyorum yavas yavaş adina da karar verdik zaten ☺👶🏻🤰
Aslannnn benoanne Bebek arabasina gelince travel önermiyor kimse bide cok kaba geldi bana . Yani travel alanlar bile 1,5 yasindan sonra diğer arabadan mecbur kalip alıyorlarmış. Çift yönlü yenidogandan otibaren kullanabilen hafif uzun ömürlü bisey istiyorum bende karar veremedim 🙄🤔
benoanne Aslannnn bizde park yatak olarak düşünüyoruz ilk etapta öyle bir şey araştırıyorum. Travel sistemde çok haklısın benim cevremdede herkes 1 yaşından sonra bastona geçiyor. Bende baston puset tarzı bakiyorum. Isim ne düşünüyorsunuz 😊
benoanne Aslannnn bizde Nisa düşünüyoruz Allahın iziniyle inşallah 😊🧡 Zeynep çok güzel bir isim ben isterdim ama yakın cevremde çok var 😄
aylaacetin Denizcan 17+2yiz bizde oğlum olcak inşallah ☺️ Arada bişeler hissediyorum ama bebek mi gaz mı anlayamıyorum henüz göbeğim azcık çıktı ama gören demez bu 4 aylık hamile diye 😬
Denizcan aylaacetin aynıyız canım😅 bnmde 17+2 kesin olmamakla beraber erkek olabilir yavaştan artık karnım çıkıyo ben birşey hissetmiyorum daha
Aslannnn benoanne nisa ismide cok hoş adiyla yaşasın insallah bziim ailede de nisa vardi zeynep yoktu öyle karar verdik saglikla gelsinler kizlarimiz insallah☺☺👶🏻❤😍