Simbad Denizcan bende bisiler hissediyorm ama ne oldgnu bilmiyorm doktor hickirik olabilr dedi henuz erkenmis hissetmek icin😄
Ankakusu Denizcan bende 19+1 çok şükür az da olsa ben burdayım anne diyor 😊 bizimde 15 haftalık Ken kız gibi görünüyor dedi doktor ama kesin dgl dedi 2 gün sonra detaylı ultrason a gircem o zaman kesinleşir 😊😊 hayırlısı bakalım 😊😊
Filizseb 17 haftalık kızım olucak inşaAllah 4. Geliyo🙈 19 temmuz doğumum ama ben sezeryan olucağım için 10 temmuza alıcam günü eşimin doğum gününde😊 ona doğum günü hediyem😉
Ankakusu Denizcan doktor sana tarih veriyor sende o tarihe göre randevu alıyorsun benimkiler böyle sizinki nasıl bilmiyorum.
-Melek- cavbella Biz de bugün 18 haftalık olduk. Henüz hareket hissetmedim. İlk geceliklerde biraz daha geç olabiliyormuş hissetme
Ebr_3534 Denizcan doktorumuzun dediğine göre temmuz sonunda kucağımıza almış oluruz inşallah oğlumuzu.. ayrıca hazır konu açılmışken bendr burdan sorayım hazırlık yapmaya başlayan anneler varmı aramızda neler almaya başladınız ben daha bişeye başlamadım annelerim yelek süveter falan yapıyorlar ama onun dışında hiç bi hazırlık yapmadım liste yapmayı düşünüyorum sizler ne diyorsunuz bu konuda ?
Denizcan Ebr_3534 benimkinin cinsiyeti belli olsa yavaştan almaya başlardım sabırsız bi anne olarak daha netleşmedi , liste yöntemi de iyi canım düzenli bi alışveriş için
cavbella Ebr_3534 benim de temmuz ortası Allah nasip ederse. Yavaş yavaş başladım hazırlıklara bebek arabası, beşik, hastane çıkışı, birkaç zıbın tulum aldım ama kaç tane ne var bilmiyorum en güzeli liste yapıp almak
Hgece Bizde ikizlerimle 15+6 dayı.Temmuzu bekliyoruz:) Daha cinsiyet belli değil. Daha hareket hissedemiyorum malesef nasıl hissedilir onuda hiç bilmiyorum :)
Nrplt Denizcan merhaba 18 haftalık tam. oğlumuz olucak inşallah 😊😊 17 den beri içimde pıt pıt atıyor hissetmeye başladım 💙 doğum da 15 temmuz görünüyor 🤗