esra34_ Sonnentala isim seçmek kadar zor bişi var mı ya 100 tane isim önerdiler bana bı tek doğa liyan beğendim bende
Sonnentala Ayshababy anca şimdi cevap verebiliyorum hastaneye ne zaman gidiliyor bilmiyorum maalesef benim yalanci sancılarım benim için çok agirdi ben kendi istegimle gittim sonra zaten oğlum geldi ama bunu mutlaka yap doğurmak istendiğin bi hastaneye gitti orda bedavaya hastaneyi doğum haneyi gezdiriyorlar ve buna mutlaka dikkat et insallah hiç gerek kalmasın ama o hastanede çocuk doktorun olmasina dikkat et ne olur ne olmaz bebek için hiç birsey almana gerekmiyor islak mendil bez mama biberon emzik aklina ne gelirse asil gerekmiyor hastanede bedava veriyorlar ben oğlum için sadece kendi emziğimi aldım ve onun için kıyafet bez islak mendil havlu otdan kullandım kendin için asil yine birsey gerekmiyor ama kendini daha rahat hissedersin diye kendi kıyafetlerini almaya öneririm bende öyleydi petinden doğum kilodu falan veriyorlar bir de benim hastanem öyledi maalesef biz üç kişi kaldık odada ve odamiz kücüktü çok fazla gereksiz kıyafet almamaya Calis türkiyede özel hastaneye benzemiyor o yüzden dogurmak isteidigin hastaneyi bir sefer gez derim
Ayshababy Sonnentala bi kaç kez ağrım oldunda acil o hastaneye gitmiştim yani baya beğendim ama dediniz gibi araştırmam gerek çocuk dokturu var mi herşey olabilir ordan verdiklerini bende duydum ama bebeğe kıyafet falan kendimden götürürüm çok sağolun 🌸
mysweetgril1 BlcSongullllllllll merhaba bende 21 yaşındayım 3 yıllık evliyim kaç haftalık gebeyim şuan onu da bilmiyorum uygulamaya göre 6+2 yım doktor daha bişey söylemedi eşim erkek istiyo ben kız aynı sizin durumdayız şuan bakalım hangisi olucak
BlcSongullllllllll mysweetgril1 çevreniz ne diyor peki bana bakan herkes senin oğlun olacak diyor ama ben kız istiyorum ama sanki ben de erkek hissediyorum 😅😅
mysweetgril1 BlcSongullllllllll kimse şuan tahmin yapmadı ama bende erkek hissediyorum ama kalbim kızdan yana😁
Bayby_Mucizem Merhabalar bende 25 yasindayim izmir de yasiyorum 9 aylık evliyim 7+4 haftalik hamileyim cok sukur kalp atisini duyduk hersey yolunda esim erkek ben kiz hissediyorum cinsiyetini ogrendigimizde bakicaz artik hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize
Ezgi0808 Merhabalar bende 28 yaşındayım izmir karşıyakada yaşıyorum, 2 yaşında bir oğlum var. İkinci gebeliğim 9.haftadayız kız hissediyorum bakalım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
viyantnr Mrhblar ben Viyan 25 yaşındayım 1 yıldır evliyim 22 haftalık gebeyim Allah nasip ederse kızımız olacak ismine de rahil Lara olarak karar verdik