Ayshababy anca şimdi cevap verebiliyorum hastaneye ne zaman gidiliyor bilmiyorum maalesef benim yalanci sancılarım benim için çok agirdi ben kendi istegimle gittim sonra zaten oğlum geldi ama bunu mutlaka yap doğurmak istendiğin bi hastaneye gitti orda bedavaya hastaneyi doğum haneyi gezdiriyorlar ve buna mutlaka dikkat et insallah hiç gerek kalmasın ama o hastanede çocuk doktorun olmasina dikkat et ne olur ne olmaz bebek için hiç birsey almana gerekmiyor islak mendil bez mama biberon emzik aklina ne gelirse asil gerekmiyor hastanede bedava veriyorlar ben oğlum için sadece kendi emziğimi aldım ve onun için kıyafet bez islak mendil havlu otdan kullandım kendin için asil yine birsey gerekmiyor ama kendini daha rahat hissedersin diye kendi kıyafetlerini almaya öneririm bende öyleydi petinden doğum kilodu falan veriyorlar bir de benim hastanem öyledi maalesef biz üç kişi kaldık odada ve odamiz kücüktü çok fazla gereksiz kıyafet almamaya Calis türkiyede özel hastaneye benzemiyor o yüzden dogurmak isteidigin hastaneyi bir sefer gez derim