Han23 herkese teşekkür ederimmm ecowell aldım deneyeceğim alerji vb durum olmazsa devam yoksa diğer yazılanları deneyeceğim❤️🙏
Janssue Ben de çok araştırdım ecowell ebebek mağazasında kokusuna baktım çok kötüydü. İncia setini aldım önce kendimde deneyeceğim alerjik bir bünyem var kendini belli eder zaten. İclerinden temiz içerik en güzel kokulu hipp di belki onu kullanabilirim
Han23 Janssue bi tane aldım ecowell ben de bakalım bi deneyeceğim artık deneme yanılma mecbur😊 incia da öneriyorlar evet 👍
rosatue Han23 ben ilk çocuğuma Mustela ile başladım ancak o zaman içeriği temizdi artık olmayınca içime sinmedi. Epey araştırmadan sonra yerli markalara güvenemediğim için weleda aldım. Daha uygun alternatif olarak Rossmanda Babydream natural serisi var ona da bakmıştım.
nurmltli61 Han23 ya eski marka bilmiyorum bana güvenilir geliyor 🥹 aksi bi durumda dalini ben kullanırım bebişe başka alırım🤣🤣
Han23 staRmama evet öyle diyorlar. İçerigini bozmus tam bi araştırma yapmadım ama yazılanlar o sekilde🤷♀️
rosatue staRmama Ben de alıyordum. Hala da çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Fakat doğallık yüzdesini avokadolu serisinde düşürmüş. Stelatopiayı kızıma kullanıyorum %99 doğal. Bioderma Abc kullanıyorum mesela onun doğallıkta hiçbir iddiası yok ama kızım yaklaşık 4 yaşında. yenidoğana onunla başlamak içime sinmedi. Bir noktada yerli markaların influencerlara verdiği reklamların da yeri var tartışmasız. O yüzden yerli hiçbir markaya güvenemedim. İsterseniz siz de bir weledaya bakabilirsiniz. Fena gözükmüyor, aldım.
Han23 1_Pandackk ecowell aldim simdilik 1 tanecik😅 deneyecegim,eger bebise uymazsa bu yazdiginizada bakacagim mutlaka tesekkur ederim❤️
Minikmucizemmm26 Han23 ben daha kullanmadım ama hem siveno hem incia aldım hangisinden memnun kalırım bilmiyorum. Ama aklıma gelen temiz içerikli şampuanları yazayım size Siveno,incia,ecowell,minoris ilk aklıma gelenler bunlar