Han23 Henüz kullanmadım ama baya araştırdım , biraz pahalı da olsa Badger marka şampuan, pişik kremi ve bebek yağı aldım. Bunlar bir iki ay gider heralde en az, duruma göre bakıcam belki iyi gelmezse diye almicam daha fazla zaten pahalı yani stok yapamam anca indirimde alırım. Bunun dışında Burts bee markasına bakmıştım. Bir de losyon olarak ecowell aldm ondan da memnun olanlar vardı. Bebiş alerjik olmazsa ecowell’den devam edebilirim. Ben normalde çok alerjiğim alıp kendime de deniyorum😁 onu ben yıkayacağm için ellerim direk egzama yara vs oluyor. Mesela mustela avokadolu olan kremden almıştım ellerim yara ve alerji oldu, latex alerjisi olanlara dokunuyormuş içeriği. Ama stelatopia+ olan kremi çok güzel geldi geçirdi. Bebekte o riske girmek istemedim %100 doğal olanı aliym büyüdükçe diğerlerine de bakarım dedim. Ürünlerin içindeki maddelerin fotosunu çekip chatgpt ye sorun, ne kadar doğal ne kadar değil, organik sertifikası var mı vs herşeyi söylüyor. Bir de Rossmann’daki Babydream ultra sensitiv yeşil renk şampuandan ve kremden aldm. Bunlar da içerik olarak temiz, kokusuz ve alerji yapmadı. Fiyat olarak da baya uygun, bunu da denicem🙏🏻🌸 (bioderma, mustela, dalin, bepanthol vs bunların içerikleri malesef iyi değilmiş. İnstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var , orada güvenli ürün diye paylastklarına da bakabilirsiniz, fikir olur)