Reylok Sinif177 ahşap ve pleksi isimlikler oluyor trendyolda ve Hepsiburada var. Ben Hepsiburada estatölye ahşap isimlik den yaptırdım, boyutlarına göre fiyatı değişiyor. İster suplalı, ister sade isim gönderiyorlar.
sedabircngz HuzurDenizim teşekkürler sizden görüp bende sipariş verdim gerçekten çok güzel güle güle kullanın sağlıklı günlerde 🫠🌸
Sinem-a Zeynep196 modele göre değişiyor beğendiniz modeller için instagramdan iletişime geçebilirsiniz ☺️
Bguzeel Sinif177 trendyoldan sipariş verdim. Normalde söz nişan için kullanılan isimliklerden. Ben her iki ismide aynı yazdırıp birini çikolata kutusuna yapıştırdım.
leosmom Merhabalar, sağlıkla kucaklayın bebeğinizi 🙏🏻 Eğer farklı bir kapı süsü tercih etmek isterseniz, ve hastane koridorunda herkeste olmayan bir şey olsun gibi bir düşünceniz varsa, çok sade ama şık bir önerim olabilir 😊 Eve çıktıktan sonra da dilerseniz kapıda dilerseniz şifonyer üstünde kullanabilirsiniz. IG sayfası : plaworksco https://www.instagram.com/plaworksco?igsh=YmptajNlNGhyYXNh
Cocostore Nc34 şöyle ben kendim de yapıp satıyorum elimde tüm malzemeler olduğu için sadece pleksi isim için para verdim ☺️dolap Gardrops aynı kullanıcı adı yardımcı olabilirim
zynpknt @Mrwezyn1 @etkafa @elfbcr @Ftshkn @Btl_akkurr @Mucizemyoldaaa_ Kızlar tekrar stoğa girmiş hd different satıcıda trendyolda bi bakın isterseniz