Sevgiiss Kızlar son adet tarihim 4 Mart, uygulama yarın bat gösteriyor . Siz ne durumdasınız test yaptınız mı
cakirbebek Sevgiiss bat bugün dün kaset test silik çıktı yarın tekrar test yapıp koyulaşmasini beklicem sonra kan veririm inşallah doğrudur
Miniginannesiiii1111 Dkyckbraaa-1 benimde 10 gün gectikten sonra test vermiştim ilk beta 55 di şimdi şükür 8 haftalık hamileyim darisi size olsun inşallah sağ salim
Kucuk_dunyam Sevgiiss 2 gün var ama büyük ihtimalle regl olucam ağrım var bayağı ve dün test yaptığım da negatifti ☹️
lnbahar Sevgiiss 7 Nisan bat hayali çizgi çıktı gebelik testinde bir kaç gün bekleyip tekrarlayayım dedim çok heyecanlıyım🥹
lnbahar Dkyckbraaa-1 vallahi aynı yaaa buraya attım testin fotoğrafını daha önce herkes var dedi ama bir kaç kişi yanlış sonuç verebilir dedi marka için, içime kurt düştü yarın hemen bir test daha alıcam bugün nöbetçi eczane bize uzak. Yarına kadar çatlamazsam iyi☺️
Zynpbr00 Sevgiiss Benim son adet tarihide 22 Şubat hala olmadım testte yapamadım bayramdan sonra yapacağim 😃
Tuba06_06 Benim sat 8 Mart bat 6 Nisan goguslerimde 2 gündür sızı var resmen rahatsız edici düzeyde boş gebelikte en bariz belirtim bu göğüs sızısı şeklindeydi test yapmayada korkuyorum ama yarın yapıcam 🥰😀🤲🏻