BusraNur01 Kızlarr 39+2 günlüğüm ikinci gebeliğim ilki normal doğum. Gebeliğim başından beri akıntı yaşıyorum ama bu sabah lavaboda silindiğimde değişik kıvamda bi akıntı geldi. Sarıydı rengi ama normal akıntımdan çok farklı jole kıvamlıydı acaba nişan mıdır
Balbebek012 BusraNur01 herkesin nişan rengi farklı ben olsam kendimi takip ederdim duruma göre doktora giderdim
Merve-metin BusraNur01 benim de nişanım jöle kıvamlıydı şeffaftı kendini takip et benim nişan geldikten 2 gün sonra doğumum oldu
BusraNur01 Balbebek012 Bugün zaten acile gidip kontrol ettirmek istiyordum şimdi böyle bişe gelince akşama doğru bekleyip gitmeye karar verdim en son muayne 1 hafta önce olmuştu malum bayram poliklikler kapalı. En azından acilde bi nst bebeğin suyuna da bakarlar diye düşünüyorum
Balbebek012 BusraNur01 bence der mantıklı. Zaten artık 9 ay dolmuş annesi git bakalım belki açılman da vardır
BusraNur01 keyfimin-kahyasi-misin Kızz uygulamaya göre 5 gün var o 5 günü de tamamlayıp gelmezse bozuşucaz bebişle😂😂
Balbebek012 keyfimin-kahyasi-misin seninki direkt anasınıfına başlayacak sana diyim ahahahaa😂😂 bebek şu an sana mı sorucam diyor ahahaha istediği zaman doğar annesi eninde sonunda çıkacak kaçarı yok
BusraNur01 Merve-metin Takip ediyim bende en iyisi devamı geliyomu yada sancı kasılma eşlik ediyor mu
Sevgi3838 @“BusraNur01”#p3628693merhaba ben ilk gebeligimde ishal olup doğuma gitmiştim. Yani doğum belirtisi zaten. Bir de jöle gibiyse nişan oluyor diye biliyorum
BusraNur01 Sevgi3838 Ayy vallahi içimm açıldı mesajlarınızı görünce oğlumda 2 yaşında ağırlaştım iyice artık gelsin diye het belirtiye ümit bağlıyorumm. Bakalım bugün acilde ne dicekler
Merve-metin BusraNur01 devamı gelmiyor canım bende bebeğimin hareketleri azaldı kontrole gittiğimde bebeğimde hareket yoktu hemen doğuma aldılar doktorum kanama,hareket azlığı akıntın olursa hemen gel demişti bende hareket olmayınca dr gitmiştim 37+0da doğurdum 😂 aceleciydi oğlum
BusraNur01 Merve-metin maşallah seninkide hiç mi sevmemiş yerini😂😂 ilk oğlumu da ben gebelik zehirlenmesinden kontrole gittiğimde yatış berilip suni ile doğurmuştum 38+1 de bunda da dünden beri tansiyonum bitık yüksek çıkıyor o da korkuttu beni aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yoldayım gidyorum bakalım hayırlısı