Busraltn Sezeryan günü 3 nisan sabah 8🥹🥹 kızlar heyecanım ve stresim çok fazla ameliyat korkusu oluştuuu
Momellaa Nckl 5 Nisanda doğumum 2.sezaryen henüz bende heyecan yok o gün olur sanırım günü gelince başlar uykusuz gecelere odaklıyım ben 😂
Nckl Minikmucizemmm26 ben de 36 dayım en geç 21 nisanda alırız dedi. Sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah 💖
Minikmucizemmm26 Nckl Valla benim de o tarihlere yakın olur ama tarih belli değil kan sulandırıcı kullanıyorum hem hap hem iğne 8 Nisan’da hapı bırakıcam muhtemelen 1 hafta sonra olurum gibi geliyo🙂 Aminn insAllah 🤲🏻çok heyecanlı artık son düzlükteyiz 🌸
Ozge16_ Nckl bende 36+1 haftalığım geçe hafta doktorum Nisan 17-23 arası tarih belirleriz dedi, bu cuma çağırdı nst bakalım sonuçlara göre gün konucam dedi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼🧿
Kuumsaal77 Nckl 37+3den 👋🏻 10 Nisan günümüzü bekliyoruz aşırı heyecanlıyım ikinci bebeğim ama sil baştan herşey. Artık sancılarım oluyor belim sürekli ağrıyor yürümek bazen çok zor geliyor ama 9 gün kaldı neyseki 🥰
Merve2496 Kuumsaal77 benim de 37+5 aramızda 2 gün var ama benim tahmini doğum tarihi 17 Nisan dedi😀 sizin sezeryan mı olacak
epltkp Şükürler olsun ki nisan geldi 38+4, bebek doğurmak için ne güzel bi ay 😄🌸 doğum yapan yazsın buraya biz de okuyalım 🥹
Gulce35 Nckl aylardır beklediğimiz post 🥳🥳 benim bebeğimde bir şey çıkmazsa haftaya aramızda olacak 😍 tüm bebekler sağlıkla gelsin ❤️❤️
Masal30 Nckl evet benimde dün geceden beri sancılarım var bende Nisan annesi olacam gibi sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 🥰
epltkp Masal30 yazın valla çoğumuz normal doğumu bekliyor anladığım kadarıyla bize de yol gösterir ilk doğum ben tecrübesizim 🫶
tospikk1 Zhra42 sanırım bizimde ilk oğlum 39+1 de sabah doğmuştu. 3 nisanda acile git dedi doktor nst ultrason çekil dedi muhtemelen açıklık da bakıcak zorlamadan sancı gelicek olmazsa bişey 8 nisan perinatoloji randevum var o vakitt 40 haftaya bir gün kalıyo zaten