mrp2023 husna_tmt bence normal, 7000 lere geldikten 4 gün sonra gittim doktora karından minicik bi kese görünüyordu
husna_tmt mrp2023 yaa. inşallah benim de öyle olur. cuma gününe kadar bekleyeceğim bi şekilde tekrar gideceğim
Leyla210 husna_tmt yok canım alttan baktırmadım bile 2 hafta sonra gel dedi. Senin gibi içim içimi yedi 2 hafta bitene kadar, sonunda gidince hem bebeğimi hem kalp atışını duydum 🥰
hamcokelek33 husna_tmt betayla alakalı bişey değil kuzum kese. 1700lerle öğrendim 4+1de hamileliğimi . Kese görünmemişti sonra bir daha da baktırmadık. 5. Haftada gittiğimde görünmüştü. 6. Haftada da vajinal bakıldığında kalp atışını duymuştuk
husna_tmt hamcokelek33 o zaman şuanki durumum normal. öyle mi? endişe ediyorum. yemek yiyemedim sadece ağlayıp uyuyorum. çok kötü bir haldeyim tamamen ümidimi kaybettim
Leyla210 husna_tmt sen bilirsin canım istiyorsan bu cuma git en azından keseyi bebeğini görürsün için rahatlar.
Mismis35 husna_tmt ben de 9000 civarı gittim kese bebek göründü 5. Haftaydı ama vajinal muayene yaptırıyorum özellikle ondan önce hekimim 2000 olmadan zaten göremem demişti herkesin farklı yani cihaz bile çok etkiliymiş.
hamcokelek33 husna_tmt evet normal bence🥹 ama tabii ki doktor değilim onun kadar iyi bilemem. Ama bildiğim tek şey stresin ve üzüntünün hepsinden daha zararlı olduğu. Lütfen ağlamayın. Çoğu doktor kalp atışını duymak için bile 8. Haftayı bekletiyor🥹
husna_tmt mrp2023 50 kiloyum ben. bilmiyorum gece vaktiydi doktor biraz keyifsizdi hiç karnımdan bakmak istemedi erken diye
dunnobeck Weenie Özelde gittiğimde görüldü 2 gün sonra ama siz neden kürtaj sırası bekliyorsunuz kaç haftalıkken görülmedi?
husna_tmt mrp2023 yokk özel hastane. ama çok kaba bi doktora denk geldim bayram diye sanırım çalışıyor vs. bilmiyorum. tüm ümidimi kırdı
Linam1 husna_tmt Bende bugün kan verdim sonra kadın doğuma yönlendirme yaptı acil doktoru. Doktor vajina ultrasonu yaptı keseyi gördü yani 6 haftalık dedi git 1 hafta sonra gel nasipse inşallah kalp atışını duyarız dedi
milatlas13 husna_tmt benim rahmim geride.9. haftaya kadar karnımdan görünmedi. 7. haftamda vajinadan muayeneyle keseyi gördük kalp atışını dinledik. sizin de öyledir belki. korkmayın normal bir durum.
mrp2023 husna_tmt üzülmeyin siz bayram sonrası farklı bi doktora randevü alıp gidin içiniz rahat etsin