İyi bayramlar hanımlar. Doktorum magnimore magnezyum al dedi ama onu bulamadık ocean extramag üçlü kombinasyon almis eşim ama korktum içmeye 15 haftalık hamileyim bu magnezyumu kullanan var mı kullanayım mi napiyim korkuyorum yanlış bisi yaparmiyim diye doktora yazdım ama dönmedi henüz bayram bayram doktoruda rahatsız ettim ama mecbur yazmak zorunda kaldım
Ocean extramag 3lu kombinasyon
Emin olun ocean doktorların yazdığı yani devletin verdiği bütün magnezyumlardan iyidir ben hepsini denedim ilk haftalarımda tabi benim ağrım kasılmam vs yoktu ben içmedim 25 haftadan sonra ağrılarım başladı şu an bana göre 33 bebeğe göre 35 haftayız ama ağrılarımı tek alan ocean
Nadirek ben kullandım doğuma 2 hafta kalana kadar, bana çok iyi geldi doktorum yazdı kesinlikle kullanın
Nadirek benim doktorum bunu vermişti. Gayet iyi geliyor bana bunu kullanabilirsiniz
Nadirek ben üçüncü aydan belli kullanıyorum şu an 37+6 haftaligim
ceyda_bozkurt0 tamamdır teşekkür ederim inşallah banada faydası olur
zeyzey0142 maşallah Allah bizede o günlere gelmeyi göstersin inşallah sizin yazıları okuyunca içtim valla kaç gündür mahvoldum her yerim agriyo Karnım sertlesip kasiliyo inşallah faydası olur diğer Kullandığım hiç fayda etmedi venaturaydi onunda ismi
Resim atamıyorum atabilsem magnezyumu atacamda
Nadirek ben kullanıyorum doktorumdan da onay almıştım. Magosit verilmişti bana da ama o çok gaz ve ishal yaptığı için ocean extramage geçtik.

babyloving şeker de ekstre bi ilaç kullanılıyo mu yoksa diyet mi uygulanıyo
@“Esnef”
Esnef endokrine gittim diyetisyene gitmen lazım dedi yönlendirdi diyetislere gittim iki haftalık diyet verdi düşmezse insülin başlanacak hap da verebiliyorlar ama benim baya yüksek çıktığı için insülin dediler
Nadirek cam şişede hap gibi beyaz yada sarı renk oluyor
babyloving anladım canm çok çok geçmiş olsun