Sedakrt minussset oğlumda prima aktif ve sleepy bio natural kullandım iki bezde çok iyiydi. Islak mendildede molfix ve sleepy karışık
HuzurDenizim minussset sarı paketi de çok kullanan var , Molfix genel olarak iyi diye biliyorum , yinede yenidoganken temizleme pamuğu kullanmanızı öneririm , büyük ölçüde pişiği engellediğini söylüyor tecrübeli anneler
djjdjdksalla minussset prima preminyum kullandım ıslak mendil slpy saf su olanı kullandım çok memnundum
babyiscoming_ minussset prima premium care bez ve baby turco yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum. İlk baş pamuk kullanacağım ıslak mendil sürmem cart curt naraları attıktan sonra ıslak mendille devam ettim pamukla falan uğraşılmıyor bacım hemen silip kapatmak derdinde oluyorsun bide erkek bebeyse hele her an ıslatılabilirsin 😂😁
mucizegebee Öneriler üzerine sleepy bio naturel bez ve aynı markanın izonetenik sulu ıslak mendilini aldım
ikibebelianne-M minussset 1 numarayı cok almayin cabuk büyüyorlar uzerinde her paketin kilosu yazıyor bebeğin kilosuna göre ve bacak aralarında kızarma sıkma belirtisine gore numarasını büyültüyorduk lastik izi oluyorsa numarayi buyutmenin zamani gelmiştir oyle düşünebilirsiniz. 1 numara paket sayisina gore 2-3 paket alinabilir stok yapacaksaniz digerlerini 4-5 paket alabilirsiniz tabi bebegin yine kilo alimina bagli cok hizli kilo alirsa elinizde bez kalabilir yavas alirsa yetmeyebilir
Girlmama minussset molfix kagıt gibi asla onermem 2 paket almistim simdi ihtiyaci olan birine vericem primadan sasmayin derim
Talentedmom minussset ben kullanmadım ıslak mendil gibi kolay değildir tabi ıslatmak gerekiyor ya da ıslatıp hazırda bulunduracaksın ama saf su içeren mendiller çok iyi oluyor gerçekten
Talentedmom Arpzehra ben saf su içeren ıslak mendil kullanmıştım hiç uğraşmadım öyle hiç sorun da yaşamadım
Aselyusra minussset molfix sarı paket veya goon sarı paket çok güzel. Olmadı molfix mavi de idare eder. Prima güzel ama pahalı. Sleepy falan bence çok taşırıyor ve haşur huşur naylon gibi.
Nzbgln minussset imkanınız varsa prima premium care. Yoksa sleepy bio natural. Üstüne tanımam herşeyi denedim başka markayı övenin bebeği işemiyor demektir. Oğlum 18 aylık doğduğundan beri kullanıyorum bi kez bile pişik olmadı taşma olmadı uzun sürede kalsa poposunda bez bacağının arasından sarkmadı hep toplu durdu harika bezler. Şimdi ikinciye hamileyim indirim yakaladıkça toplu aldım ıslak mendilde sleepy bio natural. İncecik değil herhangi bir ıslak mendille karşılaştırın aynı anda dokunun ne demek istediğimi anlcaksınız. Arada oğlumun kakası poposunda sert kaldığında ıslak mendille iyice silerim asla tahriş etmez öyle yumuşacık bişey.