minussset Tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum . Hastane çantasına hangi bebek bezi be ıslan mendil götüreceğiz . Fikirleriniz önemli 😊
Kuzucukno2 minussset Molfix bez aldım ve molfixin izotonik sulu yenidoğan ıslak mendilini alıcam. Temizleme pamuğu da goturucem ama hastanede biraz zor oluyor. İlk kızım da sleepy bez kullanmıştım memnun kalmadım sonradan primaya ve en son Molfixe geçtim. Prima ve Molfix öneririm. Islak mendil olarak da sleppynin yenidoğan sarı paketlerden almıştım o da güzel ama bezi güzel değil.
Mommy23 minussset prima bez ve uni baby ıslak mendil. Eve gelince ıslak mendili bırakıp pamuğa geçeceğim
highlighter1010 Molfix 1 numara ile molfix izofixli ıslak mendil stok yapmadan iyidir ☺️ belki alerji yapar stok risk Büyüyünce de büyük oğluma molfix devam ettim ıslak mendil purebaby e döndüm alerji yapmadı fiyat performans
HuzurDenizim Bez Molfix mavi paket , ıslak mendil Molfix izotonik sulu aldım , bir pakette temizleme pamuğu koydum . Pamukla temizlemeye başlayıp öyle devam etmeyi düşünüyorum acikcasi
yeni_anne2 HuzurDenizim bende molfıks mavi pakettle başladım ama kızımı çiok kızarttı çok kötü oldu sllepy natürel aldım çok şükür o iyi geldi 2 günde geçti kızarılık hepsi inşallah sizde olmazz
minussset HuzurDenizim sarı paketi varmış birde ıslak mendilin yeni doğan yazıyor . O nasıl biliyor musunuz?
Yogurtlupilav minussset prima bez ve sleepy ıslak mendil kullanmıştım. Prima yine kullanırım ama sleepyi boykottayım herhalde waterwipes alacağım
HuzurDenizim minussset sarı paketi de çok kullanan var , Molfix genel olarak iyi diye biliyorum , yinede yenidoganken temizleme pamuğu kullanmanızı öneririm , büyük ölçüde pişiği engellediğini söylüyor tecrübeli anneler
ikibebelianne-M minussset sleepy kullandım bezide ıslak mendilide yine onları kullanırım 2.ye hamileyim
minussset ikibebelianne-M bende molfix ve sleepy arasında kaldım. Sleepy çok sızıntı yapıyormuş. Molfixte organik mi bilmiyorum .
ikibebelianne-M minussset bence doğru numarayı kullanmakla alakalı sızıntı birde bezi bağlarken kenarlarını düzgün ayarlamak lazım ben memnundum sadece ilk bebeklik evresinde çok sıvı kaka yapınca belinden yukarı çıkıyordu sırtına
Girlmama minussset molfix kagıt gibi asla onermem 2 paket almistim simdi ihtiyaci olan birine vericem primadan sasmayin derim
minussset ikibebelianne-M peki hangi bez numarasını kaç ay kullandı ? Kaç tane paket bitirdi ortalama 😳😳😳 sleepy bio natural var sarı çizgisi vardı hatta. Kaç numaradan kaç tane almak gerek
Talentedmom minussset ben kullanmadım ıslak mendil gibi kolay değildir tabi ıslatmak gerekiyor ya da ıslatıp hazırda bulunduracaksın ama saf su içeren mendiller çok iyi oluyor gerçekten
ikibebelianne-M minussset 1 numarayı cok almayin cabuk büyüyorlar uzerinde her paketin kilosu yazıyor bebeğin kilosuna göre ve bacak aralarında kızarma sıkma belirtisine gore numarasını büyültüyorduk lastik izi oluyorsa numarayi buyutmenin zamani gelmiştir oyle düşünebilirsiniz. 1 numara paket sayisina gore 2-3 paket alinabilir stok yapacaksaniz digerlerini 4-5 paket alabilirsiniz tabi bebegin yine kilo alimina bagli cok hizli kilo alirsa elinizde bez kalabilir yavas alirsa yetmeyebilir