Bet3346 2025 te doğan çocuğu ilk çocuk saymıyorlar bilip bilmeden yorum yapmasın bazıları 2025 te kacıncı çocuğunu doğuruyorsan onun parasını alacaksın ondan öncekileri in parasını değil sadece sayı olarak alıyorlar
Bet3346 Semy1991 gerçekten ya hersey apaçık ortada yani bazıları da kendi kafasından uyduruyor onları gördükçe şaşırıyorum bilmiyorsan yorum yapma bari 😁
Semy1991 Happyka kızım bana Sabri öğretiyor öyle ağlak bir çocuk ki babası da çok nazliyor ayyyy.ailem yakınımda en azından kız kardeşim gelir idare ederim.Allah hepimize kolaylık versin çileden çıkmadan büyüsün bebelerimiz 😁
Nebile2121 deletedmom43191 benim bir oğlum var şuan ikizlere hamileyim doğunca 2. Çocuk olarak mı almış olacam 3. Cumu yani ne kadar yatacak bilgisi olan varmı
Busraautass Desdem49 bu ne parası oluyor bende özel sektörde çalışıyorum 32 de çalışabilir aldım doğum parası dediğiniz 4 ay doğum iznindeki 4 ay yatan maaştan mı bahsediyorsunuz
Zeyzeyy- Adenin_annesi1 bende aynen öyle inşallah verirler bizede başvurmayın deselerdi başvurmazdık o zaman söylemediler 🥲
deletedmom43191 Adenin_annesi1 pazar günü yayinlandi keşke biraz bekleseydinix acelesi suresi yoktu basvurunun