Adenin_annesi1 deletedmom43191 benimde Şubat’ta doğum oldu 300₺ yattı aldım tekrar gidip başvuru yapacak miyim yada 144 arayıp itiraz mi etmemiz gerekiyor
deletedmom43191 Adenin_annesi1 malesef itiraz etsende bisey çıkmaz çünkü bu olay gunceldi kendin gidip başvuru yaptın bekleyecektin iş işten geçti malesef bende 3 mart doğum yaptım ama bekledim çarşamba gidip başvurcam
babiesmommy Semy1991 yaa ben de aynıyım şu an tandem emzirme düşünüyorum. Bir de ilkinde ben meme reddinden çok çektim 4 ay zorla uykuda verdim memeye döndü çocuk şimdi bıraktırmak zor geliyoe. O yüzden ikisini bir emzirmek istiyorum. Zaten biberon reddimiz var mama hbir şekilde kabul etmiyor mecbur devam 🥲
EsilaMiracAyazEren_Moms Zeyzeyy- ben doğumdan 2 gün sonra bizzat sosyal kurumdan başvuru yapmıştım. Ödemeler mart ayında başkayacak demişlerdi. Geçen aradım nisan ayının son haftasına ertelemişler. 2025 ten sonra doğan bebe için tek seferlik 5.000 verilecek. Sonrakiler için ödemeler aylık olarak yapılacak
Desdem49 Helen1 alıyorsun Cnm bende 32 çalışır aldım zaten 37 otomatik olarak çalışmaza dönüştü doktur bey öyle dedi çalışamaz raporuna gerek yok dedi otomatik düşecek 90 gün prim varsa doğumdan önce alırsınz
Busraautass Desdem49 bu ne parası oluyor bende özel sektörde çalışıyorum 32 de çalışabilir aldım doğum parası dediğiniz 4 ay doğum iznindeki 4 ay yatan maaştan mı bahsediyorsunuz
Gamze0991 Kımse yazmamaıs bosanılmıs tekrar evlenılmıs çocuk sayısı gecerlı oluyor mu yanı 2025 de 3 çocuk olarak mı sayılır ilk evlılıgımden 2013 lü ıkıncı 2023 ve şuan hamıelyım ben hamgısınden yarrallanıyorum acaba sonuç at 3 tane canlı doğum olmuş olcak
Happyka Gamze0991 burdakiler nereden bilsin canım, youtubede var a haberlerde söylemişti bunula ilgili
Elifers Gamze0991 üçüncü çocuğun 2025 doğumluysa aylık 5 bin ödeme alıcaksın sosyal hizmetlere bebeğin kimliğiyle başvuru yapman gerekiyor başka evrak istiyolarmı bilemiyorum onu gogleden araştır canım
Elifers Beybyi 2025 sonrası doğan ikinci çocuğa ayda 1500 üçğncü çocuğa 5000 verilecek çocuk 5 yaşına girene kadar
Semy1991 babiesmommy benim kizim da mama biberon almadı heo emzirdim ama ikisi zor olur mu emzirmek o yZuden kararsızım bı de yemek yesin diye emzirmeyi bırakacam inşallah şimdi sadece uyurken aliyro bakalım
miracgenc06 Yazmelegi_ hayır 2025 te ikinci çocuğu doğurmuş olmanız yeterli 5000 + aylık 1500 alacaksınız
babiesmommy Semy1991 benim kızım çok düşkün şu an da zamanla azalırsa ancak öyle bıraktırabilirim memeyi 😰 bir de hastalık dönemlerinde memeden başka bir şey almıyor gece de uyanınca memesiz uyumuyr bakalım zaman gösterecek 🥲
Happyka Semy1991 benimde 1 yaşına girdi bebek doğduğunda 1 yaş 2 aylık olacak, yemek herşey yiyor süt veriyorum içiyor bende yavaş kesecem sütten