sena0104_ Ayhande genetik tamamen muslera da sürdüm lierac da 27 de çatır çatır gittim artık bisey surmuyorum o kadar para cop🤣🥹😱
Mrvsmt2502 Ayhande maalesef vazelin konusunda çoğu kişi bilinçsiz bana da çevremde vazelin sür diyen çok olmuştu doktor kullanma dedi direkt. Fokurdatmadan 5 dk en kısık ateşte kaynatıp soğuyunca kullanıyordum. Su içmek çok önemli yağlar dışardan nemlendirir ama su içmek içerden nemlendirir ten nemli olmadı çok önemli
epltkp Ayhande ben 13 kilo aldım hep diyetisyenle ilerledim ama oldu ve günlük içtiğim su 3,5 litre az değil takip ettiği için
epltkp Bir de son haftalara dikkat edin bazıları son haftamda çatladım diyor, doğumdan sonra çatladım diyen de çok o yüzden normalden daha fazla sürün o zamanlar
Sevinc44 Ayhande Weleda markasının yagini kullanıyorum. 25+4teyim şu anda. Henüz çatlak yok, yorumları okuyunca korktum biraz 🥲
Tubiku Sevinc44 bu da iyi. Ben clarins bittikçe onu alıyordum sipariş gelene kadar, güzel nemlendiriyor.
Sevinc44 epltkp @Ayhande bio oil almayı ben de düşünüyordum ablamlar hep onu kullanmıştı ama içeriğinde kanserojen bir madde olduğunu yazmislardi hep yorumlarda almaktan vazgeçtim
Mrvsmt2502 Eylley cildimiz için evet iyi gelebilir ama sonuçta artık cildinin altında bebek var ve petrol türevi bir şey dolaylı yoldan bebeğinize temas ediyor…
Tubiku Ayhande clarins in yağını kullandım. Buradan biri önermişti. 41.haftada devasa karnımla çatlak olmadı ve aynı yag toparladı. Ki benim bacaklarım hep çatlak dolu ergenlikten kalma cildim çok kuru. Bu hamileliğimde de ona başlayacağım 3ay sonra falan.. Buarada 25 kilo almistim
Tubiku Dilaraatlass evet ben göbeğime sürdüm göğsüme sürmedim göğsüm çatladı. Krem yağ eğer cildinize uygun ise ve iyi ise cidden işe yarıyor. Ben genetik olarak çok yatkinim. Alt bacakta bile var o derece