Meltemanneolsun 5_erkek_annesi ay kötü ya akşam kaynanamlara yemege gittik kalabalıktan mıdır nedir çorbadan başka ana yemek yiyebildim sonra dedim ama nasıl yedim ama falan diye kendimi tebrik ettim sonra da bı midem bulandı ogure ogure akşamı tamamladim😂
5_erkek_annesi Meltemanneolsun nazar ediyoruz kendi kendimize bende ne zaman öyle desem kötü oluyorum 😂
Meltemanneolsun Nys1600 29-30 6 ayliksa ben daha hamile bile değilim herhalde😂😂 gittikçe geriye gidiyorum Allah’ım 😱😱😱😂😂😂
Meltemanneolsun cerengeredeli işte benim de oldu ben de sorayım dedim ama benden bı farkı yokmuş hamislerin bu hesaplarda 😂
Meltemanneolsun Happyka hala anlamis değilim 😂😂 beyin sislenmesi yaşıyorum ki matematigim fena değildir ama bu matematik bizi kandırıyor hocam
Meltemanneolsun Esma006 evet buçuk içindeysem buçuk da dışındayım 5 ay tamamlanmis 2 hafta 6 dan almış 🤯
KumpirsMom Meltemanneolsun ya oda çok sinir bozucu bi anda kaç aylık oldun diye soruyorlar kekeleyerek haftamı söylüyorum Ben hafta hesapladım diyorum bi salağa bağlıyoruz karşılıklı soran kişiyle 🤣
Meltemanneolsun KumpirsMom evet ya😂 bugün ayımi söyledim 5 dedim benden 1.5 ay küçük hamile akrabam var o diyo ben sana yetiştim daha 5 ayliksin diyor😂daha fazla dedi bı kaldım afalladim 😂
asenat-63 Meltemanneolsun şöyle bir yömtem verim size 1 ayda 4 hafta var deyilmi 22 haftayı 4′e bölün sonuç karşınızda şuan 5.5 aylıksınız
Mavili1480 Meltemanneolsun 23+2 6 ay diyorum aman doğumuma tahminen 110 gün falan kaldı 😂 3 ay dan biraz fazla sonuçta
Meltemanneolsun Mavili1480 de mi yani benim de 126 yazıyor ama 38 de alırız dedi doktorum da şurada 16 haftam var bence az 😂