Meltemanneolsun Ay bı öyle deniyor bı böyle deniyor. Ben şimdi 6. Aya girdim mi girmedim mi. 5.5 aylık miyim neyim kimi yerde 6 aylık başlangıcı deniyor kimi yerde daha olmadın deniyor kafam karıştı iyice.
Happyka Meltemanneolsun 22 haftalık gebelik yaklaşık olarak 5 ay 2 haftalık (5,5 aylık) hamileliğe denk gelir
Nys1600 Meltemanneolsun 29’um 30 oldum neredeyse yooo senin 6 aylık diyorlar ulan 29-30 hafta 6 aylıksa hamilelik 8 aylık mı kasti olarak böyle söylüyorlar bence başka bir şey olamaz
Happyka Meltemanneolsun hahaha öyledir 🤣 4 hafta 1 ay oluyor ya, Allah’tan ben 31 haftalık oldum yoksa geçmiyordu gün 22 24 haftalıkta
mty Hafta 7 gün aya vurunca 28 gün yaptığı için eksik oluyor. O yuzden kaç günlük hamileyseniz onu 30a bölün çıkıyor ayınız. 22 haftalık hamileyseniz 5e yeni girmiş oluyorsunuz.
KumpirsMom Meltemanneolsun ya oda çok sinir bozucu bi anda kaç aylık oldun diye soruyorlar kekeleyerek haftamı söylüyorum Ben hafta hesapladım diyorum bi salağa bağlıyoruz karşılıklı soran kişiyle 🤣
Meltemanneolsun aycabelgin0 işte kalmamis tablolara göre ama kimi tabloya göre kalmış oluyor. Daha 5 desin ,😂
Meltemanneolsun 5_erkek_annesi e geçsin tabi benimki bulantılar halsizlikler geçiyor ben benden geçtim daha aylarım gecmiyo
Meltemanneolsun 5_erkek_annesi ay kötü ya akşam kaynanamlara yemege gittik kalabalıktan mıdır nedir çorbadan başka ana yemek yiyebildim sonra dedim ama nasıl yedim ama falan diye kendimi tebrik ettim sonra da bı midem bulandı ogure ogure akşamı tamamladim😂
Meltemanneolsun Nys1600 29-30 6 ayliksa ben daha hamile bile değilim herhalde😂😂 gittikçe geriye gidiyorum Allah’ım 😱😱😱😂😂😂
cerengeredeli Meltemanneolsun 23+2 yım banada bugün uygulama 6. Aya girdin diyor 😂😂 beynim folloş oldu bu hesapta
Meltemanneolsun cerengeredeli işte benim de oldu ben de sorayım dedim ama benden bı farkı yokmuş hamislerin bu hesaplarda 😂
Meltemanneolsun Happyka hala anlamis değilim 😂😂 beyin sislenmesi yaşıyorum ki matematigim fena değildir ama bu matematik bizi kandırıyor hocam