Minikeller38 Annekuzusu06666 13+2 haftalıgım bende hissediyorum oğlumda 17 de hissetmiştim bunda daha erken . Hatta doktoruma sordumm evet hareketini kalp etışını hissedebilirsin demiştii . Herkezde harklılık gösterebilir tabii .
Annekuzusu06666 Minikeller38 tabiki bende hissediyorum gibi ama bide şey ya kafasının olduğu yer karnımın içi yanıyo nedense
2cocuk2kopek Annekuzusu06666 balık kayması gibi mi damar atması mı damar atmasıysa bebek değil bapırsaktır balık gibi ise bebeketir .
Minikeller38 Annekuzusu06666 bende yanma olmadı ama arada sol tarafım bıcak saplanması gibi agrı giriyor ve nefesimi kesiyor birdahaki kontrolümde onu soracagımm organlarımda mı problem var bebekten kaynaklımıı .
Minikeller38 Annekuzusu06666 hayır kasıkta değil yan tarafımda ama çok şiddetli böbrek diye düşünüyorum inşallah birşey çıkmaz .
Esrazz 15+3 teyim sol ve sağ kasığım da sanki içimi tırmalıyorlarmış gibi bi yanma oluyor sizde de oldu mu yada bu hareketiyle falan mı alakalı acaba
mrp2023 Annekuzusu06666 sanmıyorum bacım 😂 bağırsak hareketi falandır 17+5 im hala hissettiğim şeyleri bağırsak hareketidir ya falan diyorum doktorum 18 haftadan sonra hissedilir demişti
Annekuzusu06666 mrp2023 o yüzden canım benim ikinci doktorlar bile erken hissedebilirsin olabilir diyor da en az 15 diyodu benim doktorum mesela ikinci olduğu için ama bu kadar erken bende beklemiyodum açıkcası
hayalperest2310 Annekuzusu06666 bebek değildir büyük ihtimalle de ama inanr mısınız bu bebeğimi baştan beri hissediyorum hep sağda 13 haftalık oldum hala orda ileriki zamanlarda emin olurum herhalde