5_erkek_annesi Annekuzusu06666 bebek değildir o ya sanmıyorum benim 5 ci gebeliğim 19 da zor hisettim o kadar bilinçli olmama rağmen şuan o çok küçük 😌😌bağırsak hareketleri dşyo doktorlar o haftalarda hisseden annelere
Busra2013 Annekuzusu06666 bende dun hissetim 13+4 haftadayim bole sol kasigin ustunde iki defa balik kaydi gibi ama erken daha dedim belki ikinci gebelik die erken hissetim ama bilmiyorum bidaha olmadi sanmiyorum😂
Hanfak Annekuzusu06666 benim ilk gebeliğim 13haftalığız Allah’ın izniyle sanki içimde bişey pıt etti gibi geldi eşim dalga geçti daha tekme atmaz diye 😅
Annekuzusu06666 5_erkek_annesi ama ben doktora gittim aynı hissi ordada yasadım ve ultrasonda gerçekten elleriyle ayaklarıyla tepiniyodu
Annekuzusu06666 Busra2013 benimde bugün ilk defa öyle belirgin oldu bende şaşırdım aynı kelebek uçuşuyo gibi bilemiyorum ki
Annekuzusu06666 Hanfak öyle oluyo ama tekme atmaz olurmu gözümle gördüm ben ultrason da Allah’ın izniyle hiç durmuyordu ki
Annekuzusu06666 gizzzy35 bilemiyorum ki kuzum ama bazı bebeklerde daha erken hissetme olabiliyomuş bide şey hani ilk defa böyle net hissettim
ipekveatlas Annekuzusu06666 bana da oldu aynısı ve 14. haftamda hissettim ultrasondan görürken doktor bile onayladı burdakiler asla olmaz mümkün değil nooo desede bence karındaki uağ oranıyla alakalı hissedilebilir
Annekuzusu06666 ipekveatlas aynen bende ultrason da görünce emin oldum dedim bebek olabilir doktorda dedi normal her bebek her gebelik bir olmaz diye çünkü bugünkü daha netti yani
2cocuk2kopek Annekuzusu06666 bağırsak hareketimdir o kadar erken hissetmen çok zor 2. Gebelikse anca 16. Haftadan sonra hissedebilirisn
Bilgemaitri88- Ben 6. Haftada ayağa kalkınca bebeğimin bulunduğu tarafta bir kelebek kanadı oynaması gibi ürperti gibi bir his yaşadım ancak imkansız diyorlar :))) olsun :))
2cocuk2kopek Annekuzusu06666 balık kayması gibi mi damar atması mı damar atmasıysa bebek değil bapırsaktır balık gibi ise bebeketir .
Bilgemaitri88- Annekuzusu06666 işte aslında bir his var onun orda olduğuna dair :) imkansız denilse de ben yadsıyamıyorum
Feslegenyavrusu Ay bende 12+5 im ve kelebek kanat cirpması gibi hissettim, 2.gebeligim sanırım var bi hareket :)