Vartedior hatytuncer ilk gebelikte tek belirti sürekli uyuma isteğiydi başka hiç bişey olmadı. İkinci gebeliğim Şuan 5. Haftadan beri hala midem bulanıyor
Ecemyurdakul Offf benim de adetime 2 gün kaldı 20snde yumurtlama gördüm sabah test yapsam çıkar mı ki eşime bayram süprizi yapsam ama çıkmazsa da üzülürüm diyorum siz olsanız ne yapardınız
hatytuncer Ecemyurdakul canım bence beklemelisin sonra hayal kırıklığı oluyor umarım gönlünüzden geçen olmuştur🥰
Ecemyurdakul hatytuncer yaptım duramadım ama predictor marka negatif verdi days doctor silik çizgi çıkardı meğersem bu days doctor hep yalancı pozitif gösteriyormuş bende artık yapmayacağım zaten adetime 1 gün kaldı nasip bakalım
hatytuncer Ecemyurdakul ben predictor ile öğrenmiştim ama kesin net olan kan tahlili oluyor. Moralinizi bozmayın lütfen inşallah istediğiniz haberi çok kısa zamanda hayırlısıyla alırsınız🥰
gmznl Ben de 11.haftadayım şu anda ve bir tek sırt ve bel ağrım oldu. Ara ara tekrar bel ağrım oluyor ama öyle mide bulantısı veya uyku hali onlarda yok😊
hatytuncer gmznl çok şanslısınız şu an için bende de mide bulantısı yok ama diğer haftalarda ne olur bilmiyorum
Sumeyyetopal25 hatytuncer bende 13 haftalık oldum 6. Haftadan sonra bulantı uyku başladı sadece gün boyu peynir ve domates ile geçiniyor yemeklere ait hiçbişi yiyemiyorum su içemiyorum direk kusuyorum tabi herkez de farklı oluyor arkadaşım da hamileydi hiçbişi yaşamadan öyle güzelce hamilelik yaşadı sağlıkla kucağımıza alalım insaAllah
Melikeakkc hatytuncer 7. Haftamda başladı benimde, ama ilk gebeliğimde çok az belirtilerim vardı asla midem bulanmadı 5 defa kusmuşumdur tüm hamileliğim boyunca bi de koku, bunda 20. Haftaya kadar mide ilacı içtim. Her gebelik farklı. Dua edin rahat geçsin 🙏🏼
hatytuncer Ecemyurdakul canım çok silik bir şekilde gözüküyor daha çok yeni olabilir bir iki gün bekle testini tekrarla istersen beklemek istemezsen kan tahlili ver orada net belli olur
Mtt34 hatytuncer ben 9 haftadayım sadece ilk başlarda çok yorgunluk vardı oda geçti kusma vs hiç bişey hissetmedim aradaçok nadir bel kasık ağrısı olmasa unutcam hamileliğimi