Anenglishteacher Biraz zorlama bi isim. Bebişe isim konusunda ısrarcı olan babaları anlamıyorum. Biz taşıyoruz 9 ay. E zaten soyadını babadan alıyor adı da bize kalsın. Benim eşim böyle söyleyerek isim işini tamamen bana bıraktı 🌸
zeynephkn07 @Anenglishteacher ama kızlarımın ismini ben koydum ikisine de karışmadı şimdi onunda hakkı olduğunu düşünüyorum gönlü kalsın istemem bende dediğim gibi bayağı ısındım ve alıştım isme 😇
Anenglishteacher zeynephkn07 o şekilde bölüştüyseniz o da çok güzelll 🥰 bizde ilk olduğu için o hak bana verildi ama ikinciyi olursa eşim verir sanırım😂
Innerglow zeynephkn07 bence çok güzel kuvvetli güçlü zeki anlamlarını taşıyor Öztürkçe isimleri konulan çocuklar kendi oğlum da dahil farklılık oluyor isimlerin anlamlarımı tam ve güzel bir şekilde taşıyor
Innerglow zeynephkn07 benim oğlumun adı Alp tekrar hamile tim erkek olursa Göktürk koyucam gerçekten Öztürkçe aurası farklı yani ısınmış olman çok güzel birşey emin ol bebiş te çok sevicek farklı olduğunu o da bilicek