ppmerlina Bugün, dün ve önceki gün yapılmış testler. Adetime ortalama 4-5 gün var. Sizce pozitif mi 🥺🥺🥺💘💘💘
GEBES3 ppmerlina ayyy baya baya gözüküyor siz görüyordum burda ara ara inşallah vardır hayırlı haberlerle İniallah bayrama girerseniz
ppmerlina Rusapolat ay hadi inşallah yaa şimdi eşimle devlet aciline gidicez gerçi alırlar mı acaba 😭😭😭🥰🥰
ppmerlina Rusapolat Sudee01 Papatyaaam1 aryasal3429 Kaannur Papatyaaam1 mysweetgril1 [silindi] Kızlar pozitif 😇🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
ppmerlina Papatyaaam1 merhaba canım daha çıkmadı 17.30-18.00 arası kan verdim 2 saate çıkar dediler antibiyotik kullanmam lazım ama gebe olabilirim diye kullanmıyorum dedim öyle aldılar
ppmerlina Kaannur Papatyaaam1 mysweetgril1 Sonuç daha sistemde gözükmüyor canlar valla 3 saat oldu ama gelen giden yok 🥹
mysweetgril1 İlk kan verdiğimde 48 di 2 gün sonra 228 oldu 1 hafta sonrada 2491 olmuş bilmiyorum ne kadarlık olduğunuda keseyi göremediği için söyleyemiyomus ilk gebelik olduğu için endiseleniyorum
ppmerlina mysweetgril1 her gün bir önceki günden 2 kat fazla olması gerek aşk mesela bugün 50 ise yarın 100