GEBES3 Bktbg hayırlı olsun bizim için de dua edin lütfen 🤲🏻😘sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🫶🏻
Bktbg GEBES3 allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 Amin 🥺 sizde en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah🥰
ikizlerin_annesi__ Bktbg anladım canım Allahım tez zamanda istediğin zamanda kucağını doldursun olmadı bende haftaya doktoruma sorarım ona göre bakarım 🙏🏻
Yazmelegi_ Bktbg bacaktan başlayın ama yinede siz bilirsiniz birde hergun aynı saatte yapmaya özen gösterin ❤️ sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Momyyyy35 İğne yapildiktan sonra kanama morarma olblyor cnm morluklar için kolanya sur pamukla sonrdaan morlukları alıyor biraz
Cicekbahcesi12 Bktbg yaa ruyanizda guvercin gormustunuz ve hamile misiniz 🥹 hatirladiniz mi beni bilmiyorum benzer bi ruya gormustum ama ben hala bekliyorum bat 10. Bana da dua eder misiniz 🥹
Bktbg Cicekbahcesi12 evet hamileyim bugün keseyi gördüm çok şükür 🥺🫶 Bu gece size dua edicem isminizi yazar mısınız 🥺🥰
Bktbg Cicekbahcesi12 bende hamile bir arkadaşıma dua ettirmiştim geçen ay Allah kabul etti umarım benim dualarımda sizi mutlu eder 🫶