Zeynep2525 Kızlar bebeğim bugün 10 günlük ama sarılığı hala 16larda. Böyle olup sonradan düşen var mı?
Girlmama Zeynep2525 fototerapi alması lazım 2500 gram bebekler için sınır 15 sizin 16 olduğu için yatması lazım hemen geçecektir
Egee03 Zeynep2525 geçen hafta bizde olduk önce emzirip sonra mama verdim hatta doktor kusana kadar besle dedi iki güne düştü bizim bol bol çişini yapması gerekiyormuş
Aslaninannesi_ Zeynep2525 geçen ay 17,8 ile hastaneye yattık bende isyan edecektim en sonunda sürekli kan alıyorlardı hastaneden çıktığımızda 11 di , kussun korkma mama ve meme ver sürekli
Girlmama Zeynep2525 hayır kaç gün olduğunu bilmiyorum yazık günah sürekli deliyorlarsa çocuğun kolunu benimkinden 1 defa kan aldıkar kavga edecektim nerdeyse hemşirelerle benim canım acıdı o an başka doktora da gösterin isterseniz
Happyka Zeynep2525 sık sık emzirmeniz gerekiyor , güneşe yatırın bebeği geçer İnşallah, 3 çocuk Annesiyim sarılık olduğu zaman hemen doktora koşmadim bu yöntemleri yaptım , emzirmek önemli
Zeynep2525 Happyka Doktora koşmak değil ki, hastaneden taburcu ederken kontrole geleceksiniz dediler. Sarılığın yükselmesinin de beyne hasarı olabiliyormuş, mecburen gidiyoruz
Mavipatik Zeynep2525 saat başı emzir. 2 gün önce 13.5 tu bizimde bugün düşmüş şükür. Sürekli uyandır emzir annesi düşer inşallah hemencecik 💓
Aslaninannesi_ Zeynep2525 tedirgin olma bırak kussun sarılık uzarsa sıkıntı bizimki uzadı bebeğim 43 günlük yeni yeni geçti düşün