Kızlar pazartesı lekelenmem olmustu akıntıyla progestan ve proluton depot kullanıyorum buaksam yıne oldu korkuyorum
Lekelenme
Dilek5555 iğneye be zaman başladın pazartesmi
Minnosunannesi evet canım pazartesı başladım normalde tekrar ıgne günüm yarın ama hemen gıttım acıle yaptırdım
Dilek5555 iğneyi vurulduğum ilk hafta bende biraz yorulduğumda kanamam geliyordu sonra geçiyo canım ama sen iyi yapmışsın garantiye almışsın. O iğnede o kadar acıtıyorki ana sağlıkla gelişimlerde herşeye değer
Minnosunannesi ınsallah bısey olmaz ılk gebelıgım korkuyorum yol çok yoruyo en azından sımdı 2 hafta sonra gıdıcem ıgne mahvedıo zaten
Minnosunannesi canım doktorumla konuştum ara ara olur dedı
Dilek5555 iyi bari geçmiş olsun 😊
Minnosunannesi çok az gelıo zaten peçeleye sıldıgımde 1 kez gelıo sonra da gelmıo
Dilek5555 benimde öyleydi ama içerde kanama vardı baya sen kontrollerini ihmal etme ve doktorunla iletişimini kesme her durumdan haberdar et Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın inşallah 🙏🏻
Minnosunannesi amın canım överse kanmam YÖK Allah’a sukur
Geçmiş olsun canım ben de aynı durumu yaşadım şuan 16 haftalık hamileyim ve kanamam 2 haftadır gelmiyor çok şükür uzun uzun yat dinlen ayakların yukarıda olsun bol su iç geçiyor sonra Allah'ın izniyle
HacerNurlgeenAy inşallah canım 2 kez yaşadım ama çok korktum